Quick Book

​voordelig op reis met het hele gezin

Als échte ridders het kasteel Castle Keep trotseren! Vaar met het hele gezin per cruiseferry naar Newcastle: dé stad waar iedereen zich vermaakt. Te midden van het centrum kun je het middeleeuwse kasteel beklimmen. Tip: superleuk uitje voor de voorjaarsvakantie! ​​

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:​

  • Verblijf in jullie eigen comfortabele familie hut
  • ​Reizen per luxe cruiseferry: een ervaring op zich
  • Newcastle: de stad met vele bezienswaardigheden voor jong & oud
  • Voordelig reizen met het hele gezin: kinderen reizen gratis mee

zonsondergang vanaf het schip                         

​​samen een weekend cruisen

Voor de kinderen een grote ervaring, voor de ouders een ontspannen reis... Dat is reizen per luxe cruiseferry. Het schip vertrekt in de namiddag, terwijl je met het hele gezin kan aanschuiven in het buffet restaurant. 

Naast de vele diverse gerechten, is er ook een echt kinderbuffet. Maak de avond compleet en ga samen naar de bioscoop. Genoeg faciliteiten aan boord om er een heerlijke avond met elkaar van te maken! 
SuperSale Newcastle                         

​​newcastle in een dag

Newcastle heeft zijn naam te danken aan het kasteel Castle Keep, hét kasteel met prachtig uitzicht over het centrum, geheel bovenin op het uitkijkpunt! Tevens heb je ook een prachtig uitzicht vanuit het BALTIC museum aan rivier de Tyne (gratis entree!).

Waar je tevens gratis naar binnen mag is het Discovery Museum: ​een interactief museum met vele activiteiten. Ga vervolgens met z'n allen lunchen bij Blackfriars Restaurant in Middeleeuwse setting.

MINICRUISE NEWCASTLE IN BEELD​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​​​
​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.