Quick Book

​voordelig op reis met het hele gezin

Een magische reis gaat van start per luxe cruiseferry, al een hele ervaring op zich! Met het gezin naar Newcastle cruisen is dan ook zeker een aanrader. Van vele (vaak gratis) musea naar het magische Alnwick Castle! Trek je ridderpak aan en volg bezemsteelles. 

Tip: superleuk uitje voor de voorjaarsvakantie! ​​​

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:​

  • Verblijf in jullie eigen comfortabele familie hut
  • ​Reizen per luxe cruiseferry: een ervaring op zich
  • Newcastle: de stad met vele bezienswaardigheden voor jong & oud
  • Voordelig reizen met het hele gezin: kinderen reizen gratis mee

zonsondergang vanaf het schip                         

met het gezin ​cruisen

Voor de kinderen een grote ervaring, voor de ouders een ontspannen reis... Dat is reizen per luxe cruiseferry. Het schip vertrekt in de namiddag, terwijl je met het hele gezin kan aanschuiven in het buffet restaurant. 

Naast de vele diverse gerechten, is er ook een echt kinderbuffet. Maak de avond compleet en ga samen naar de bioscoop. Genoeg faciliteiten aan boord om er een heerlijke avond met elkaar van te maken! 
SuperSale Newcastle                         
magisch bezoek aan alnwick
Het historische kasteel Alnwick Castle ligt een klein uurtje van het centrum van Newcastle af. Je waant je in het middeleeuwse tijdperk waar ridders vochten en bezemsteelles krijgen. Een geweldige ervaring voor de kids! 

Voor de ouders is de rondleiding in het kasteel een aanrader. Er woont tevens nog altijd een familie in dit prachtige kasteel! In de tuin organiseren ze veel kinderactiviteiten en kun je naar de boomhut! ​

MINICRUISE NEWCASTLE IN BEELD​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​
​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.

​​​​