Voetbalreis West Ham United - Liverpool

De Hammers nemen het op tegen Liverpool. Liverpool en West Ham United zijn beide zeer aanvallende ploegen met een sterke voorhoede. Spektakel gegarandeerd in het London Stadium! Met wie maak jij deze wedstrijd live mee?

Dit is jouw voetbalreis:

 • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Met je eigen auto via het Engelse Kanaal richting Londen
  • Bepaal zelf wanneer je vaart en of je 2 of 3 dagen in Engeland blijft
  • De voetbalreis is inclusief overtocht en voetbalticket voor de wedstrijd op 2 februari 2019
  • Tip: boek je hotel direct via booking.com

Deze wedstrijd is uitverkocht!

Bekijk hier onze andere voetbalreizen

Aan boord

Begin relaxed aan een onvergetelijk voetbalweekend. Kies de vaartijden die voor jou het beste uitkomen en vertrek vanaf Duinkerken of Calais naar Dover.

Aan boord van de ferry heb je ca. twee uur om te genieten van alle faciliteiten en om alvast in de wedstrijd stemming te komen. Er zijn verschillende restaurants, bars en uiteraard kun je heerlijk uitwaaien op dek. Wanneer je van het schip afrijdt, ben je ongeveer in anderhalf uur in Londen.

Funfacts en stadioninformatie

 Voetbalclub: Liverpool
 • Liverpool bereikte vorig seizoen de finale van de Champions League
 • Salah, speler van Liverpool, werd vorig seizoen topscoorder met 32 doelpunten
 • Twee Nederlandse spelers: Virgil van Dijk, Georginio Wijnaldum
 • Clublied: You’ll never walk alone
Het stadion van West Ham United
Na 100 jaar te hebben gespeeld op het Boleyn Ground, is West Ham eindelijk verhuis naar het London Stadium in 2016. In die stadion kunnen 30.000 meer mensen terecht dan het vorige stadion. De London Stadium heeft in 2012 de Zomerspelen en Paralymische spelen gehost.

In Londen

Je rijdt met je eigen auto, dus je kunt alle kanten op. Omdat de wedstrijd in Londen plaatsvindt is het een aanrader om deze stad verder te ontdekken. Deze wereldstad slaapt namelijk nooit. Er zijn hier eindeloos veel dingen te doen. Duik je de pub in en ga je een pint drinken met een typische English pie. Omdat er talloze voetbalclubs in Londen zijn kun je altijd wel proosten met een andere voetballiefhebber.

Verder kun je ook de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals the London Eye, Buckingham Palace of de Tower Bridge bezoeken. Wil je overnachten in Engeland, dat kan ook! Je kunt zelf bepalen of je langer in Engeland verblijft of je direct na de wedstrijd terugkeert!

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Je ontvangt jouw voetbaltickets vlak voor vertrek per e-mail op het door jou doorgegeven mailadres.  

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Wij raden je aan om de auto bij het hotel of net buiten Londen te parkeren en dan met het openbaar vervoer de stad in te gaan. Vanaf Stratford Station kun je gemakkelijk naar het stadion lopen.

​Klik op de afbeelding om te vergroten

        

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.