​Voetbalreizen west ham united

West Ham United is één van de traditionele clubs in het Engelse voetbal. The Hammers hebben een grote en fanatieke achterban, maar dat bleek in de recente historie geen garantie voor succes te zijn. Gaat het West Ham United lukken om dit jaar eindelijk weer eens te voldoen aan de torenhoge verwachtingen? Verzamel je vrienden, boek een voetbalreis met DFDS en maak het live mee!

Dit is jouw voetbalreis naar West Ham United:

Speeldata 2018-2019

​Wedstrijd ​Speeldatum ​Prijs
​West Ham United - Liverpool​​2 februari 2019​€170,-Uitverkocht
​West Ham United - Newcastle​2 maart 2019​€96,-Uitverkocht
West Ham United - Everton​30 maart 2019​€140,-Uitverkocht
​West Ham United - Southampton​4 mei 2019​€65,- Uitverkocht

Voetbalreizen naar West Ham United boek je gemakkelijk via DFDS. De kaartjes voor West Ham zitten bij de boeking inbegrepen. Geen gedoe dus om via een andere partij voetbaltickets te kopen. Welke kaartjes scoor jij voor een wedstrijd van West Ham?


Voetbalreis Engeland met vrienden, ontspannen aan boord van de ferry

West Ham United

​De recente historie van West Ham United is er één van weinig hoogtepunten. De Londenaren degradeerden in 2010 zelfs naar het Championship. Een jaar later dwongen The Hammers promotie af naar de Premier League, maar daarna slaagde West Ham er niet in om uit de grijze middenmoot te ontsnappen. De club eindigde steevast tussen de 7e en 13e plaats. Gaat West Ham United dit jaar de aansluiting met de subtop weer vinden? Jij kunt dit live gaan bekijken. Boek een voetbalreis naar het walhalla van het voetbal. Een heerlijke rustige overtocht, een topwedstrijd op het allerhoogste niveau en daarna Londe​​n in voor wat fish and chips en een lekker drankje. Hét weekend voor de echte voetballiefhebber!

Historie

​West Ham United werd in 1895 opgericht als Thames Ironworks FC. In 1900 vond er een afsplitsing plaats en werd de naam West Ham United aangenomen. De bijnamen The Hammers en The Irons zijn terug te leiden tot de eerste jaren van de club. Misschien wel de beste prestatie van West Ham United is het winnen van de Europacup II in 1965. In 1964, 1975 en 1980 werd de FA Cup veroverd en in 1999 werd de Intertoto Cup gewonnen. Dit was de laatste prijs die de club wist te veroveren. West Ham United speelt in het beroemde claret & blue, oftewel het bordeauxrood en blauw.

Olympic Stadium

​Boleyn Ground was meer dan honderd jaar de thuisbasis van West Ham United. Dit stadion, gelegen in Upton Park, was een typisch Engels stadion vol sfeer. De club had echter een nieuw onderkomen nodig om meer geld binnen te krijgen en daarom was het voor The Hammers ideaal dat de Olympische Spelen van 2012 in Londen werden georganiseerd. Sinds het seizoen 2016-2017 werkt West Ham haar wedstrijden namelijk af in dit imposante stadion met 60.000 plaatsen. Door deze verhuizing beschikken The Irons over het derde grootste stadion van de Premier League. Het 'I'm Forever Blowing Bubbles' schalmt ook in deze thuishaven weer voor elke wedstrijd uit de speakers. Dit wereldberoemde clublied zorgt elke wedstrijd voor flink wat kippenvel op de armen van de bezoekers.

Spelers

​West Ham United veroverde dan misschien niet al te veel prijzen, maar de spelers die door de club zijn opgeleid deden dat zeker wel. The Hammers staan in Engeland namelijk bekend om de jeugdopleiding waaruit de ene na de andere vedette voorkomt. Bobby Moore was de aanvoerder van het Engelse elftal dat in 1966 het WK won en een andere West Ham United-speler, Geoff Hurst, maakte in de finale tegen West-Duitsland drie doelpunten. In de recente historie leidde West Ham United flink wat topspelers af. Wat dacht je van Frank Lampard, Michael Carrick en Rio Ferdinand?

Bezoek Londen tijdens je voetbalreis West Ham United

Londen is uitermate geschikt als bestemming voor een weekend vol voetbal en vertier. Een wedstrijd bijwonen van West Ham United in het immense Olympic Stadium is al een belevenis op zich, maar in Londen is nog zó veel meer te doen. Bezoek de bekende hotspots of ga kriskras door de stad op zoek naar de prachtige stadions die de stad te bieden heeft. Van Stamford Bridge van Chelsea tot het Emirates Stadium van Arsenal en van het Tottenham Hotspur Stadium tot het klassieke Craven Cottage van Fulham.

 

​Klik op de afbeelding om te vergroten