VOETBALREIZEN

De Premier League loopt tegen zijn einde aan. Eén ding kunnen we alvast concluderen, Newcastle United blijft actief in de hoogste competitie in Engeland! Dat betekent dat we ook volgend jaar weer Premier League wedstrijden gaan aanbieden. Kan Newcastle United zich volgend seizoen wellicht bij de subtop voegen?

Wil jij in het voetbalseizoen 2018/2019 ​ook een Engelse wedstrijd bijwonen? Laat je gegevens achter. Wanneer het speelschema bekend is, informeren we jou en blijf je direct ook op de hoogte van al het voetbalnieuws. ​

 OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN VOETBALREIZEN

​​​​​​​​​​Door je aan te melden voor de nieuwsbrief van DFDS ga je akkoord met het ontvangen van het laatste nieuws, aanbiedingen, acties en enquêtes. Tevens ga je akkoord​ dat DFDS je gegevens opslaat en gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren en om persoonlijk aanbod te sturen. Het is mogelijk om je te allen tijden uit te schrijven voor de nieuwsbrief d.m.v. de afmeldlink die in elke nieuwsbrief vermeld staat. Hierbij geeft DFDS uitdrukkelijk aan het recht op bezwaar van elke klant m.b.t. Art. 21 van de EU-verordening gegevensbescherming. ​Lees het privacybeleid van DFDS, waarin wordt uitgelegd hoe we je gegevens verwerken en beschermen.

​​

VOETBALREIZEN ENGELAND: BELEEF DE PREMIER LEAGUE LIVE

Newcastle United blijft actief in de Premier League en dat betekent ook volgend jaar topvoetbal met DFDS.

Newcastle United

Gaat Newcastle United het volgend seizoen nog beter doen in de Premier League? De topcoach Rafael Benitez en zijn team zullen er in ieder geval alles aan doen. Kunnen de topspelers van de ploeg behouden blijven? Dan ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de club.