VOETBALREIZEN

De Championship loopt tegen zijn eind, maar we kunnen één ding al concluderen. Newcastle United keert terug naar de Premier League! Na een jaar strijden onder het bewind van Rafael Benitez is het uiteindelijk gelukt om rechtstreeks te promoveren naar de hoogste divisie. Volgend jaar kunnen we dus weer genieten van duels op topniveau! Sunderland en Middlesbrough staan er minder rooskleurig voor en het zal er om spannen of ze het dit jaar kan redden. Gelukkig is er één ding zeker… het voetbal gaat altijd door! Wil jij volgend jaar ook een van deze spannende wedstrijden bijwonen? Laat je gegevens achter. Wanneer het speelschema bekend is, informeren we jou en blijf je direct ook op de hoogte van al het voetbalnieuws. ​

 Blijf op de hoogte van seizoen '17/ '18

​​

VOETBALREIZEN ENGELAND: BELEEF DE PREMIER LEAGUE LIVE

Wie vertrekken er uit de Premier League en wie komen erbij? Het is zeker dat Brighton en Newcastle weer promoveren. Wie wordt de derde club? Misschien wel het Reading van Jaap Stam. Onze clubs in de Premier League doen het iets minder voortvarend, maar er is nog geen man overboord. 

Newcastle United

Gaat Newcastle United het volgend jaar beter doen in de Premier League? De basis is gelegd en het beleid lijkt de goede kant op te gaan. Kunnen toppers als Dwight Gayle behouden worden? Dan maakt de club een goede kans om te overleven en zelfs om in het linker rijtje te eindigen!

Sunderland

Sunderland staat zwaar in degradatie zone. Geen goed nieuws dus! Over te overleven moeten alle wedstrijden gewonnen worden. Er kunnen nog enkele concurrenten worden ingehaald als zij hun wedstrijden verliezen. Laten we hopen dat David Moyes Sunderland in de Premier League kan houden!

Middlesbrough

Middlesbrough staat net als Sunderland op degraderen. Het eerste seizoen in de Premier League sinds lange tijd is niet gegaan zoals gehoopt. Het wordt nu een moeilijk opgave om lijfsbehoud te garanderen. Wellicht als Boro alles wint is er nog een kans. Gaat lukken om dit voor elkaar te krijgen?