Voetbalreis: Spurs - Newcastle united

Tottenham Hotspur, een van de Londense topclubs gaat het opnemen tegen Newcastle United. Tottenham heeft met Kane en Eriksen twee wereldspelers in de selectie die vanuit het niets een wedstrijd kunnen beslissen. Newcastle United is zeker een geduchte tegenstander! Met wij ga jij op voetbalreis?

Dit is jouw voetbalreis:

  • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Met je eigen auto via het Engels Kanaal richting Londen
  • Bepaal zelf wanneer je vaart en of je 2 of 3 dagen in Londen blijft
  • Prijs is inclusief overtocht en voetbalticket voor de wedstrijd op 2 februari 2019
  • Tip: boek je hotel direct via booking.com

Deze wedstrijd is uitverkocht!

Bekijk hier onze andere voetbalreizen

Aan boord

Begin relaxed aan een onvergetelijk voetbalweekend. Kies de vaartijden die voor jou het beste uitkomen en vertrek vanaf Duinkerken of Calais naar Dover.

Aan boord van de ferry heb je ca. twee uur om te genieten van alle faciliteiten en om alvast in de wedstrijd stemming te komen. Er zijn verschillende restaurants, bars en uiteraard kun je heerlijk uitwaaien op dek. Wanneer je van het schip afrijdt, ben je ongeveer in anderhalf uur in Londen.

Funfacts en stadioninformatie

 Voetbalclub: Newcastle United
  • Laatste club met het voetbalstadion midden in de stad
  • Ook toen de club in de Championsship speelde, was het stadion elke week uitverkocht
  • Oud club van o.a. Anita, De Jong (zowel Siem als Luuk), Wijnaldum, Janmaat en Krul
  • Bijnaam: de Magpies

In Londen

​Je rijdt met je eigen auto, dus je kunt alle kanten op. Omdat de wedstrijd in Londen plaatsvindt is het een aanrader om deze stad verder te ontdekken. Deze wereldstad slaapt namelijk nooit. Er zijn hier eindeloos veel dingen te doen. Duik je de pub in en ga je een pint drinken met een typische English pie. Omdat er talloze voetbalclubs in Londen zijn kun je altijd wel proosten met een andere voetballiefhebber.

Verder kun je ook de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals the London Eye, Buckingham Palace of de Tower Bridge bezoeken. Wil je overnachten in Engeland, dat kan ook! Je kunt zelf bepalen of je langer in Engeland verblijft of je direct na de wedstrijd terugkeert!

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Wij raden je aan om de auto bij het hotel of net buiten Londen te parkeren en dan met het openbaar vervoer de stad in te gaan. De dichtsbijzijnde haltes zijn Tottenham Hale Station, Northumberland Park Station en Seven Sisters Station.

 

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.