voetbalreis mANCHESTER cITY - nEWCASTLE uNITED

Zie de kampioen van de Premier League live! Newcastle United zal de underdog zijn in dit duel, maar de Magpies hebben wel vaker weten te verrassen. Guardiola zal gegarandeerd met een strijdplan komen vol op de winst. Maak jij deze wedstrijd live mee?

Dit is jouw voetbalreis:

  • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Perfecte combinatie: reis per luxe cruiseferry, ontdek Liverpool en een voetbalwedstrijd in één
  • Bezoek een van de meest moderne stadions in Engeland: Etihad Stadium
  • De voetbalreis is inclusief: overtochten, auto en wedstrijdtickets
  • Zie de winnaar van de Premier League 2019 live!

Aan boord

​Begin relaxed aan een onvergete lijk voetbalweekend, aan boord van de ferry is er genoeg tijd voor ontspanning en vermaak.

Hutten aan boord
Alle hutten zijn voorzien van: aangename bedden, beddengoed, opbergruimte, handdoeken, airconditioning, badkamer, douche, toilet en wastafel.

Restaurants

Aan boord hebben we twee uitstekende restaurants tot je beschikking. In de North Sea Bistro kun je ontspannen genieten een perfect bereide steak en andere gerechten van de hoogste kwaliteit. In het Explorer's Kitchen kun je eindeloos proeven van gerechten uit alle windstreken voor een prima prijs. Je hebt hier lekkere sliders, pizza, curry's en nog veel meer.

Naast de restaurants is er nog een veel meer aan boord. Zo kun je nog een snack en kop koffie halen bij de Coffee Crew en je kunt ook een bioscoop, casino, een speelruimte voor de kids aan boord.

Klik hier voor meer informatie over de restaurants.

Meer informatie over de faciliteiten >

Stadioninformatie

Etihad Stadium
Het Etihad Stadium, ook wel City of Manchester Stadium of Eastlands genoemd, is de thuis basis van Manchester City. Het stadion heeft een capaciteit van 55.000 en is gebouwd in het jaar 2002 voor de Gemenebest spelen. De gemeente van Manchester verhuurt het stadion aan City. Ook betalen ze 50% over de kaartverkoop van 34.000 stoelen.

ManCity_Stadium_9320_2019.png 

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Meer (reis)informatie over voetbalreizen >>  

  ​ ​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​​​