voetbalreis LIVERPOOL - SOUTHAMPTON

Dit je kans om Anfield in levenden lijve te bewonderen en onze Nederlandse sterren Virgil van Dijk en Gini Wijnaldum live te zien. Jürgen Klopp is van het dominante voetbal en dat zal tegen Southampton niet anders zijn. Maak jij deze wedstrijd live mee?

Dit is jouw voetbalreis:

  • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Perfecte combinatie: reis per luxe cruiseferry, ontdek Liverpool en een voetbalwedstrijd in één
  • Bezoek een van de meest sfeervolle stadions van Engeland: Anfield
  • De voetbalreis is inclusief: overtochten, auto en wedstrijdtickets
  • Zie de winnaar van de Champions League 2018-2019 live!

Aan boord

​Begin relaxed aan een onvergete lijk voetbalweekend, aan boord van de ferry is er genoeg tijd voor ontspanning en vermaak.

Hutten aan boord
Alle hutten zijn voorzien van: aangename bedden, beddengoed, opbergruimte, handdoeken, airconditioning, badkamer, douche, toilet en wastafel.

Restaurants

Aan boord hebben we twee uitstekende restaurants tot je beschikking. In de North Sea Bistro kun je ontspannen genieten een perfect bereide steak en andere gerechten van de hoogste kwaliteit. In het Explorer's Kitchen kun je eindeloos proeven van gerechten uit alle windstreken voor een prima prijs. Je hebt hier lekkere sliders, pizza, curry's en nog veel meer.

Naast de restaurants is er nog een veel meer aan boord. Zo kun je nog een snack en kop koffie halen bij de Coffee Crew en je kunt ook een bioscoop, casino, een speelruimte voor de kids aan boord.

Klik hier voor meer informatie over de restaurants.

Meer informatie over de faciliteiten >

Stadioninformatie

    Stadion van Newcastle​

Anfield Stadium
Anfield is vernoemd naar de wijk waar het stadion is gelegen en is gebouwd in het jaar 1884. Eerst was het de thuisbasis van Everton, maar in 1892 heeft Liverpool het overgenomen. Het stadion heeft vier tribunes. The Kop, Centenary Stand, Anfield Road End en de Main Stand. Er kunnen ongeveer 54.000 mensen kwijt.
 
Je komt te zitten in het zwart omcirkelde vak: 


 

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Meer (reis)informatie over voetbalreizen >>  

 

  ​ ​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​​​