Newcastle United - West Ham United

West Ham United is een club die altijd een plaatsje in de middenmoot weet te veroveren. Kan Newcastle opboksen tegen deze Londense club. Met deze 5-daagse voetbalreis krijg je nu een gratis hotelnacht bij DoubleTree by Hilton in Newcastle. Wie neem jij mee?

Dit is jouw voetbalreis:

  • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Perfecte combinatie: reis per luxe cruiseferry, ontdek Newcastle en een voetbalwedstrijd in één
  • Het laatste stadion van Engeland gelegen in het stadscentrum: St. James' Park
  • De voetbalreis is inclusief: overtocht, bustransfers, wedstrijdtickets en hotel

Deze wedstrijd is uitverkocht.

Aan boord

​Begin relaxed aan een onvergetelijk voetbalweekend, aan boord van de ferry is er genoeg tijd voor ontspanning en vermaak.

Hutten aan boord
Alle hutten zijn voorzien van: aangename bedden, beddengoed, opbergruimte, handdoeken, airconditioning, badkamer, douche, toilet en wastafel.

Restaurants

Aan boord hebben we twee uitstekende restaurants tot je beschikking. In de North Sea Bistro kun je ontspannen genieten een perfect bereide steak en andere gerechten van de hoogste kwaliteit. In het Explorer's Kitchen kun je eindeloos proeven van gerechten uit alle windstreken voor een prima prijs. Je hebt hier lekkere sliders, pizza, curry's en nog veel meer.

Naast de restaurants is er nog een veel meer aan boord. Zo kun je nog een snack en kop koffie halen bij de Coffee Crew en je kunt ook een bioscoop, casino, een speelruimte voor de kids aan boord.

Klik hier voor meer informatie over de restaurants

Meer informatie over de faciliteiten >

Funfacts & Stadioninformatie

  • Sinds 2016 speelt West Ham United in het Olympisch Stadion (60.000)
  • West Ham is gepromoveerd in 2012 en daarna subtopper gewordne
  • In 2018 hebben ze een recordbedrag uitgegeven aan Felipe Andersen (40 mln)
  • Afgelopen seizoen: Newcastle United - West Ham United (3-0)

Het stadion van Newcastle United
Het St. James' Park is het strijdtoneel voor deze wedstrijd. Dit stadion is één van de grootste van Engeland met maar liefst plaats voor 52.000 bezoekers. Het stadion is tevens het laatste Premier League stadion wat zich in de stad bevindt.

Premium ticket

Upgrade naar een premium ticket en geniet van een betere plek met in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een tour door het St. James' Park. Zo wordt jouw voetbalreis nog specialer.

Als je kiest voor een premium ticket, zit je in het oranje vak op de kaart hieronder*. Wie neem jij mee?

 

*We kunnen geen garantie geven dat je daadwerkelijk het aangegeven vak zit.

In Newcastle

Gedurende de onvergetelijke voetbalreis heb je genoeg tijd om Newcastle te verkennen. Newcastle biedt genoeg voor jong en oud.

Een aanrader voor voetballiefhebbers is The Back Page, een geweldige winkel als je op zoek bent naar voetbal memorabilia.

In Newcastle barst het van de leuke pubs. Ga bijvoorbeeld naar de Strawberry, een eigentijdse pub waar de fans van Newcastle zich voor en na de wedstrijd verzamelen. Een andere toffe bar is de Nine Bar. Hier krijg je 10% korting op drankjes en 25% korting op het eten.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Meer (reis)informatie over voetbalreizen >>  


 ​ ​

​​​​​​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 9-persoons bezetting.  De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.Voor de vroegboekkorting zijn ook onze vroegboekvoorwaarden​ van toepassing​​​​