Voetbalreis newcastle united vs watford 

Wanneer je deze twee clubs tegenover elkaar zet, dan verwacht je dat Newcastle een streepje voor heeft. Maar in de Premier League gaat het voornamelijk om strijd leveren. Vorig jaar won Watford verrassend, kan Newcastle dit jaar de rollen om draaien? Maak het live mee!

Dit is jouw voetbalreis:

  • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Perfecte combinatie: reis per luxe cruiseferry, ontdek Newcastle en een voetbalwedstrijd in één
  • Het laatste stadion van Engeland gelegen in het stadscentrum: St. James' Park
  • De voetbalreis is inclusief: overtocht, bustransfers, wedstrijdtickets en hotel
  • Let op: tickets voor deze wedstrijd zijn uitverkocht!

Aan boord

Funfacts & stadioninformatie

  • Vorig seizoen eindigde Watford 14e
  • Deulofeu werd voor 13 miljoen euro over genomen van FC Barcelona
  • Bijnaam: The Hornets
  • Afgelopen seizoen: Newcastle United - Watford (0-3)

Het stadion van Newcastle United
Het St. James' Park is het strijdtoneel voor deze wedstrijd. Dit stadion is één van de grootste van Engeland met maar liefst plaats voor 52.000 bezoekers. Het stadion is tevens het laatste Premier League stadion wat zich in de stad bevindt. Je zult tijdens een DFDS voetbalreis zitten in een van de volgende vakken: L4X OF L4W*.

Premium ticket

Upgrade naar een premium ticket en geniet van een betere plek met in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een tour door het St. James' Park. Zo wordt jouw voetbalreis nog specialer.

Als je kiest voor een premium ticket, zit je in het oranje vak op de kaart hieronder*. Wie neem jij mee?

 

*We kunnen geen garantie geven dat je daadwerkelijk het aangegeven vak zit.

In Newcastle

Gedurende de onvergetelijke voetbalreis heb je genoeg tijd om Newcastle te verkennen. Newcastle biedt genoeg voor jong en oud.

Een aanrader voor voetballiefhebbers is The Back Page, een geweldige winkel als je op zoek bent naar voetbal memorabilia.

In Newcastle barst het van de leuke pubs. Ga bijvoorbeeld naar de Strawberry, een eigentijdse pub waar de fans van Newcastle zich voor en na de wedstrijd verzamelen. Een andere toffe bar is de Nine Bar. Hier krijg je 10% korting op drankjes en 25% korting op het eten.


Klik op de afbeelding om te vergroten

 


 ​ ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 9-persoons bezetting.  De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.Voor de vroegboekkorting zijn ook onze vroegboekvoorwaarden​ van toepassing ​​​​​​