Newcastle United - Chelsea

Chelsea eindigde vorig jaar op de derde plek en werd daarmee de beste Londense club in de competitie. Dit jaar willen ze vast en zeker voor het kampioenschap gaan en wellicht gaat dat lukken met Lampard aan het roer. Newcastle United is altijd een angstgegner voor in Chelsea op eigen terrein dus het belooft een spannende pot te worden!

Dit is jouw voetbalreis:

  • Newcastle United gaat weer spelen in de Premier League
  • Varen, een stedentrip en een top voetbalwedstrijd bezoeken. Meer dan alleen voetbal!
  • ​Laatste stadion in het stadscentrum: St. James’ Park​
  • Inbegrepen bij de voetbalreis: overtocht, bustransfer, wedstrijdtickets, stadiontour en hotel

Aan boord

Aan boord hebben we twee uitstekende restaurants tot je beschikking. In de North Sea Bistro kun je ontspannen genieten van culinaire gerechten. In het Explorer's Kitchen kun je eindeloos genieten van gerechten uit alle windstreken voor een prima prijs. Je hebt hier lekkere burgers, pizza, curry's en nog veel meer.

Naast de restaurants is er nog veel meer te zien en te doen aan boord. Zo kun je nog een snack en kop koffie halen bij de Coffee Crew en nog wat aankopen doen in de shop.

Wedstrijdinformatie

Stadion van Newcastle​ United
Deze wedstrijd wordt in het St. James' Park gespeeld. Dit stadion is één van de grootste van Engeland met maar liefst plaats voor 52.000 bezoekers. Het stadion is tevens het laatste Premier League stadion wat zich in de stad bevindt. De sfeer is vrijwel altijd goed en vrijwel elke plek is altijd uitverkocht.

 
Premium ticket
Upgrade naar een premium ticket en geniet van een betere plek met in het stadion, toegang tot de bars in het stadion. Als je kiest voor een premium ticket, zit je in het oranje vak op de kaart hieronder*. Wie neem jij mee?

In Newcastle

Tijdens de onvergetelijke voetbalreis is er genoeg tijd, op de dag van aankomst en vertrek, om Newcastle te verkennen. Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad waar genoeg te doen is voor jong en oud.
 
Een aanrader is The Back Page als je op zoek bent naar voetbal memorabilia. The Back Page biedt vele voetbalboeken, oude programmaboekjes en gesigneerde shirts en andere gesigneerde artikelen.
 
Natuurlijk zijn er ook genoeg typische Engelse pubs om gezellig een pint te drinken voor de wedstrijd. Gegarandeerd een onvergetelijke voetbalreis!

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik de tickets?
De voetbaltickets krijg je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.
 
Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?
Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.
 
Zitten we naast elkaar in het stadion?
Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij afhankelijk zijn van de toebedeelde tickets van het stadion.
 

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.
 ​ ​ ​​​​​