Newcastle United - Arsenal

De Engelse Premier League gaat van start in augustus en één van de eerste wedstrijden die Newcastle gaat spelen is tegen Arsenal. Wenger is na 22 jaar verleden tijd en het is aan Unai Emery om het stokje over te nemen. Kan Newcastle United Partij bieden?

Dit is jouw voetbalreis:

 • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
 • Perfecte combinatie: reis per luxe cruiseferry, ontdek Newcastle en een voetbalwedstrijd in één
 • Het laatste stadion van Engeland gelegen in het stadscentrum: St. James' Park
 • De voetbalreis is inclusief: overtocht, bustransfers, wedstrijdtickets en hotel
 • Let op: tickets zijn al uitverkocht!

Boek hier andere wedstrijden van Newcastle

Funfacts en stadioninformatie

 Voetbalclub: Arsenal
 • Na 22 jaar een nieuwe manager (Wenger out, Unai Emery in)
 • Vorig jaar 6e geworden
 • Bijnaam: The Gunners
 • Ex-club van Dennis Bergkamp (120 goals)
 • All time topscorer: Thierry Henry (228 goals)
Stadion van Newcastle​
Het St. James' Park is het strijdtoneel voor deze wedstrijd. Dit stadion is één van de grootste van Engeland met maar liefst plaats voor 52.000 bezoekers. Het stadion is tevens het laatste Premier League stadion dat zich in de stad bevindt. Je zult tijdens een DFDS voetbalreis zitten in een van de volgende vakken: L4X OF L4W*.
  
   Zitplaatsen in het stadion van Newcastle United: St. James' Park  ​

In Newcastle

Gedurende de onvergetelijke voetbalreis heb je genoeg tijd om Newcastle te verkennen. Newcastle biedt genoeg voor jong en oud.

Een aanrader voor voetballiefhebbers is The Back Page, een geweldige winkel als je op zoek bent naar voetbal memorabilia.

In Newcastle barst het van de leuke pubs. Ga bijvoorbeeld naar de Strawberry, een eigentijdse pub waar de fans van Newcastle zich voor en na de wedstrijd verzamelen. Een andere toffe bar is de Nine Bar. Hier krijg je 10% korting op drankjes en 25% korting op het eten.

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn tickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Meer (reis)informatie over voetbalreizen >>  

Klik op de afbeelding om te vergroten

 ​ ​ ​​​​​​​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 9-persoons bezetting.  De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.Voor de vroegboekkorting zijn ook onze vroegboekvoorwaarden​ van toepassing ​​​​​​