​MIDDLESBROUGH - SUNDERLAND

Nu Newcastle United naar de Championship is verhuisd is deze voetbalwedstrijd de Derby van het Noorden. Wie van de twee gaat er met de winst vandoor? Het thuisvoordeel van het Riverside Stadium zal in het voordeel van Middlesbrough werken, maar alles is mogelijk! Maak deze voetbal​wedstrijd live mee.

Dit is jouw voetbalreis:
 • Goed begin van de voetbalreis: ontspannen varen per luxe cruiseferry naar Newcastle
 • Een all-in-one ervaring: varen, een stedentrip en een top voetbalwedstrijd
 • Tijdens de busreis naar het Riverside Stadium een gids die je alles verteld over de club​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle

  ​​​De reis naar MIDDLESBROUGH

  Nieuw dit jaar bij DFDS zijn de voetbalreizen naar Middlesbrough. De club komt dit jaar WEER uit in de Premier League en gaat strijden om de titel. Toffe wedstrijden gegarandeerd dus! Gaat het lukken om in de Premier league te blijven? Met een paar goede aankopen voor de selectie moet dit vast en zeker haalbaar zijn.

   
  Jouw voetbalreis begin je al varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de cruiseferry brengt je direct in de juiste stemm​ing. Drink een drankje op het dek of in één van de bars. Hongerig geworden? Dan schui​f je aan in één van de restaurants. 's Nachts verblijf je in een comfortbale hut terwijl het schip verder richting Newcastle vaart.​
  Overtocht IJmuiden Newcastle
   

  ​​​Wedstrijdinformatie

  Voetbalclub: Sunderland

  • Bijnaam: Black Cats | Seizoen 15/16: positie 17
  • ​Trainer: Sam Allardyce
  • Funfact: Nederlanders Jeremain Lens & Pattrick van Aanholt
  Stadion van Middlesbrough
  Het stadion van Middlesbrough heet het Riverside Stadium. Het strijdtoneel voor de wedstrijd Middlesbrough - Sunderland. Op dit moment kunnen er circa. 35.000 bezoekers terecht in het stadion. Er is een uitbreiding naar 42.000 bezoekers gepland. Het stadion zit altijd vol en er hangt altijd een goede sfeer in het Riverside Stadium.​

​​jouw voetbalreis​ IN BEELD​

​​
Klik op de afbeelding om te vergroten
Stadion Sunderland

ANDEREN BEKEKEN OOK:​

Klantenservice

HANDIG OM TE WETEN:​

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.