Voetbalreizen manchester united

Manchester United… Volgens velen de grootste club van de wereld. In ieder geval één van de clubs met de grootste sterren van het moment. Met Mourinho hebben de Red Devils een succescoach die vol voor het resultaat gaat. Vorig seizoen werd de Europa League gewonnen. Wie weet wat er dit seizoen gaat gebeuren?

SPEELDATA 2018​

SPEELDATA 2018WEDSTRIJDPRIJS V.A.
24 februari 2018Manchester United - Chelsea-Uitverkocht
10 maart 2018Manchester United - Liverpool​-Uitverkocht
28 april 2018Manchester United - Arsenal​-Uitverkocht
Voetbalreis Engeland met vrienden, ontspannen aan boord

manchester united

Manchester United is de rijkste voetbalclub van de wereld. De club heeft momenteel een waarde van 515 miljoen pond. Niet vreemd want de club is één van de meest succesvolle clubs in de geschiedenis. United heeft​ als een van de weinige clubs de drie Europese hoofdcompetities gewonnen samen met Ajax, Chelsea, Bayern en Juventus. De club heeft 20 keer het landskampioenschap gewonnen en vele andere nationale en internationale prijzen. Momenteel heeft Man. United de duurste speler ooit onder contract. Paul Pogba heeft de club 105 miljoen euro gekost.​

Old Trafford

Old Trafford, ook wel Theatre of Dreams genoemd, is sinds 1910 de thuishaven van Manchester United. Het stadion is een van de grootste stadions van Engeland. Met een huidige capaciteit voor​ ongeveer 76.000 mensen. Het recordaantal was 76.962 toen Manchester United tegen aartsrivaal City speelde. 

BEKIJK ALLE VOETBALREIZEN NAAR ENGELAND​​​​​​