Voetbalreizen liverpool

You'll never walk alone. Het lijflied van Liverpool. Elke thuiswedstrijd schalmt dit lied door het stadion. Een kippenvel moment keer op keer. Als voetballiefhebber moet je dit meegemaakt hebben. Liverpool is één en al voetbal en dat proef je aan alles. Zal Wijnaldum dit seizoen nog meer invloed hebben? Een top drie plaats is zeker mogelijk!

SPEELDATA 2017

SPEELDATA 2017 ​WEDSTRIJD​ ​PR​IJS ​V.A.
09 december 2017Liverpool - Everton​​-​Uitverkocht

SPEELDATA 2018​

​​SPEELDATA 2018 WEDSTRIJDPRIJS V.A.
​24 februari 2018Liverpool - Westham​- Uitverkocht
28 april 2018Liverpool - Stoke​-Uitverkocht
Voetbalreis Engeland met vrienden, ontspannen aan boord

Liverpool

Als je denkt aan Engels voetbal, dan denk je aan Liverpool. De club verbleef enkele jaren in de middenmoot, maar is zich de afgelopen jaren flink aan het ontwikkelen tot absolute topclub. Met Jurgen Klopp aan het roer zit het meestal tactisch wel snor. Creativiteit en de voetballende oplossing staan tegenwoordig hoog in het vaandel. Als de club iets zakelijker wordt kunnen ze wellicht een gooi doen naar de titel. ​

Anfield

Anfield is voetbal, voetbal is Anfield. Op dit strijdtoneel proef je de sfeer zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn. De supporters zijn fanatiek, voo​ral in 'The Kop'. Het stadion zou al vervangen moeten zijn, maar er is uiteindelijk besloten om te renoveren. De capaciteit is nu 54.000 en is een van de grootste van Engeland. 

Klik op de afbeelding om te vergroten

BEKIJK ALLE VOETBALREIZEN NAAR ENGELAND​​​​​​