Voetbalreis Arsenal - Newcastle United

Arsenal neemt het op tegen 'onze' club Newcastle United. Deze wedstrijd staat garant voor spektakel. De teams zijn meestal erg aan elkaar gewaagd, dus het wordt zeker een aantrekkelijke wedstrijd. Wie neem jij mee op deze voetbalreis?

Dit is jouw voetbalreis:

 • Maak live een wedstrijd uit de Premier League mee 
  • Met je eigen auto via het Engelse Kanaal richting Londen
  • Bepaal zelf wanneer je vaart en of je 2 of 3 dagen in Engeland blijft
  • De voetbalreis is inclusief overtocht en voetbalticket voor de wedstrijd op 30 maart 2019
  • Tip: boek je hotel direct via booking.com

Aan boord

Begin relaxed aan een onvergetelijk voetbalweekend. Kies de vaartijden die voor jou het beste uitkomen en vertrek vanaf Duinkerken of Calais naar Dover.

Aan boord van de ferry heb je ca. twee uur om te genieten van alle faciliteiten en om alvast in de wedstrijd stemming te komen. Er zijn verschillende restaurants, bars en uiteraard kun je heerlijk uitwaaien op dek. Wanneer je van het schip afrijdt, ben je ongeveer in anderhalf uur in Londen.

 

Funfacts en stadioninformatie

 Voetbalclub: Newcastle United
 • Laatste club met het voetbalstadion midden in de stad 
 • Ook toen de club in de Championsship speelde was het stadion wekelijks uitverkocht
 • Veel Nederlanders hebben hier gespeeld: Anita, Wijnaldum, De Jong, Kluivers, Janmaat, Krul
 • Bijnaam: The Magpies
Stadion van Arsenal
Het stadion van Arsenal, het Emirates Stadium, bevindt zich in Holloway, Londen. De constructie van het stadion is pas sinds 2006 af, waardoor het super modern is. Het is het op twee na grootste stadion van Engeland, waar plaats is voor 60.000 mensen.
 
Met tickets voor een wedstrijd in het Emirates Stadium ben je verzekerd van goede plekken. Je krijgt Club Level Seats tussen blokken 72 en 76. In de rust kun je de bar bezoeken, waar je kosteloos een biertje, wijn of frisdrank kunt drinken.
 
Daarnaast krijg je bij de tickets ook nog een unieke match programme, museum- en stadiontour.

In Londen

Je rijdt met je eigen auto, dus je kunt alle kanten op. Omdat de wedstrijd in Londen plaatsvindt is het een aanrader om deze stad verder te ontdekken. Deze wereldstad slaapt namelijk nooit. Er zijn hier eindeloos veel dingen te doen. Duik je de pub in en ga je een pint drinken met een typische English pie. Omdat er talloze voetbalclubs in Londen zijn kun je altijd wel proosten met een andere voetballiefhebber.

Verder kun je ook de wereldberoemde bezienswaardigheden zoals the London Eye, Buckingham Palace of de Tower Bridge bezoeken. Wil je overnachten in Engeland, dat kan ook! Je kunt zelf bepalen of je langer in Engeland verblijft of je direct na de wedstrijd terugkeert!

Veelgestelde vragen

Hoe ontvang ik mijn tickets?

Je ontvangt jouw voetbaltickets per e-mail op het door jou doorgegeven mailadres.  

Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?

Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.

Zitten wij naast elkaar in het stadion?

Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.

Waar kan ik parkeren?

Wij raden je aan om de auto bij het hotel of net buiten Londen te parkeren en dan met het openbaar vervoer de stad in te gaan. De Piccadilly Line heeft een halte die Arsenal heet, maar ook de haltes Highbury & Islington en Finsbury Park zijn dichtbij het stadion.

 

​Klik op de afbeelding om te vergroten

 

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.