VOETBALREIZEN ENGELAND

Voetballiefhebbers opgelet! De Engelse Premier League gaat binnenkort weer van start. Dat betekent dat we snel weer wedstrijden van onder andere Newcastle United gaan aanbieden. Geef je nu op via onderstaand formulier, dan laten we je als eerste weten wanneer de voetbalreizen naar Engeland te boeken zijn. 

 Voetbalreizen 2018-2019
Door het invullen van dit formulier ga je akkoord dat DFDS je gegevens opslaat en gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren en om persoonlijk aanbod te sturen. Lees het privacybeleid van DFDS, waarin wordt uitgelegd hoe we je gegevens verwerken en beschermen.VOETBALREIZEN newcastle united 

Wanneer je een voetbalreis naar Newcastle United boekt, dan heb je gegarandeerd een fantastische ervaring. Alles is geregeld. Je overtocht vanuit IJmuiden, transfer naar de stad, het hotel waar je slaapt en de tickets zijn allemaal inbegrepen. Geen stress dus!

Newcastle United heeft geen verkeerd seizoen achter de rug. Met een solide 10de plek heeft Newcastle een prima plekje in de middenmoot veroverd. Dit smaakt natuurlijk naar meer. Gaat het team van Rafael Benitez ditmaal spelen voor een plekje in Europa? Wij hopen natuurlijk van wel!

Schrijf je nu in en wees als eerste op de hoogte!

 

VOETBALREIZEN LONDEN

Nieuw in ons aanbod: voetbalreizen in het zuiden van Engeland! Dit seizoen zullen we naast Newcastle ook de wedstrijden van Arsenal, Tottenham Hotspurs en West Ham United aanbieden via onze route op het Engels Kanaal. Een toffe voetbal roadtrip dus! Inbegrepen is de prijs zijn de overtocht op het kanaal en de voetbaltickets. Je hebt zelf de vrijheid om je verblijf te kiezen!

ARSENAL

The end of an Era. Vorig seizoen heeft Arsène Wenger afscheid genomen na 22 jaar Arsenal. De tijd is aangebroken voor een frisse wind en de nieuwe coach Emery gaat deze proberen te brengen. Is de tijd van subtop afgelopen en gaat Arsenal weer strijden om het kampioenschap?

TOTTENHAM HOTSPURS

De Spurs willen de weg omhoog inslaan. Met o.a. het nieuwe stadion willen ze tot de absolute top van Engeland behoren. Vorig seizoen had de ploeg een bliksemstart, maar moesten uiteindelijk zwichten voor de kwaliteit van City en United. Gaat het dit seizoen lukken om een gooi te doen naar het kampioenschap?

WEST HAM UNITED

Nog een andere grote club uit Londen is West Ham United. De Hammers spelen meestal in de middenmoot, maar hebben een aantal speler van topkwaliteit. Jack Wilshere is overgenomen van Arsenal en met o.a. Chicarito in spits kunnen ze leuk voetbal spelen!

Live een wedstrijd in Londen zien? Schrijf je nu in en scoot als eerste je kaarten!