​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Voetbalreizen Engeland

Een onvergetelijke voetbalreis inclusief overtochten boek je bij DFDS. Met 4 Premier League ploegen is ons aanbod ruimer dan ooit. Je hebt de keuze uit: Newcastle United, Arsenal, Tottenham Hotspur en West Ham United. Bij de voetbalreizen naar Newcastle United ontvang je naast de overtochten en tickets ook een hotelovernachting en stadiontour! Met wie ga jij op voetbalreis naar Engeland? 

Schrijf je nu in voor het nieuwe seizoen!

Het seizoen zit erop en dat betekent dat de spelers kunnen uitrusten na een prachtig voetbalseizoen. Met 4 Engelse clubs in de finales van de twee grootste Europese toernooien blijkt nogmaals dat de Premier League de nummer 1 competitie van de wereld is! En daar kan jij volgend seizoen gewoon weer bij zijn!

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte zodat je als eerste tickets kunt bestellen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen.


 Inschrijven voetbalreizen

 

                           

​Premier league voetbal​ - de hoogste engelse divisie​

  • Retourovertocht Duinkerken/Calais - Dover of IJmuiden - Newcastle
  • Tickets voor de wedstrijd
  • Bij Newcastle United wedstrijden zijn hotel en stadiontour inbegrepen
  • Live Premier League wedstrijden
  • Alle wedstrijden voor seizoen 2018-2019 zijn helaas uitverkocht​