Quick Book

Stedentrip Londen: een weekendje weg!

Wil jij op stedentrip naar Londen? Pak een keer niet het vliegtuig of de trein, maar de auto! Vanaf Duinkerken ben je snel in Dover, slechts 2 uurtjes rijden vanaf Londen! De vrijheid van je eigen auto mee en rijd zelf naar deze bruisende wereldstad! Met wie ga jij op stedentrip?

Dit is de stedentrip Londen:

  • De vrijheid van reizen met je eigen auto en binnen 2 uur varen ben je al in Engeland!
  • Bezoek de vele highlights van deze wereldstad zoals de Londen Eye, Big Ben & Westminister Abby
  • ​​Een fantastische trip naar een bruisende wereldstad: er echt even tussenuit
  • Reis extra voordelig naar Londen met het shortbreak retour inclusief 20% korting
Ferry Londen
FERRY NAAR LONDEN

Pak een keer niet de trein of het vliegtuig maar neem de ferry Londen! Wanneer je een stedentrip naar Londen wilt maken, kun je het makkelijkst reizen met per ferry via Duinkerken naar Dover. In slechts 2 uur ben je al over het Engels Kanaal en vanaf hier is het nog maar 2 uurtjes rijden naar het bruisende Londen. Bijkomend voordeel: geen lange treinreis en ook de luchthavenbelasting komt niet aan de orde. Je geniet gewoon aan boord en na een ontspannen overtocht naar Londen begint jouw citytrip!​​


Stedentrip Londen

STEDENTRIP LONDEN

Een stedentrip Londen is gegarandeerd een onvergetelijke ervaring! Of je nu op zoek bent naar een stad waa​r je prima kunt winkelen of juist liever cultuur wilt snuiv​en, alles is mogelijk. Ga tijdens je stedentrip Londen bijvoorbeeld winkelen in Oxford Street, bezoek de Londen Zoo en geniet van het uitzicht vanuit de London Eye. Natuurlijk moet je tijdens je citytrip Londen ook bij Buckingham Palace en de Big Ben zijn geweest. 

​​DE stedentrip Londen in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten


​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.