​​Stedentrip Glasgow: heerlijke winkelstad

Glasgow is een ideale stad voor iedereen die de perfecte citytrip wil maken. Bewonder de architectonische hoogstandjes, proef gevarieerde gerechten in de vele restaurants én ga uitgebreid shoppen in de tweed​e winkelstad van Groot-Brittannië. Wanneer ga jij op stedentrip?

Dit is de stedentrip Glasgow:

  • 2 overnachtingen in je eigen comfortabele hut
  • Rijd met je eigen auto eenvoudig aan boord van het schip
  • Glasgow: de grootste stad va​​n Schotland waar je niet uitgekeken raakt
  • Combinatie van cultuur, shoppen en Schotse gastvrijheid!​​
Overtocht IJmuiden - Newcastle

​Reis comfortabel

De reis begint in IJmuiden waar je de luxe cruiseferry opstapt. Geniet van een heerlijk diner in één van de restaurants aan boord​. Na het diner kun je in de vernieuwde Columbus club terecht voor live muziek en een drankje. Een bezoek aan het casino of de bioscoop behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de reis overnacht je in een comfortabele hut waardoor je helemaal uitgerust aankomt in Newcastle waar jouw stedentrip kan beginnen.

Glasgow

​stedentrip Glasgow

Jouw stedentrip naar Glasgow wordt perfect! Met de vele (vaak gratis) musea is cultuur snuiven geen probleem. Van typisch Schots tot exotisch, van goedkoop tot exclusief: in Glasgow vind je alles. Bovendien is Glasgow na Londen de populairste stad van het Verenigd Koninkrijk om te shoppen.
Ga tijdens je stedentrip in Glasgow winkelen in Buchanan Street en bezoek de wat kleinere winkeltjes op Byresroad. Wil je de stad op een originelere manier ontdekken? maak dan een helikoptervlucht!

HOTELS IN GLASGOW

​Ben je op zoek naar een accommodatie in Glasgow? Met onze partner booking.com heb je keuze uit duizenden hotels, villa's, bed & breakfasts en studio's. Zo stel je eenvoudig je vakantie samen.

  • Keuze uit duizenden accommodaties
  • Een accommodatie voor ieder budget​
  • Je boeking wijzigen wanneer je maar wilt

Bekijk hier het hotelaanbod van booking.com​​


 

Klantenservice

​HANDIG OM TE WETEN​

 

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.