Quick Book

​Edinburgh: het pareltje van Europa

Tijdens de stedentrip Edinburgh word je absoluut verliefd​ op deze stad, de Schotse hoofdstad is betoverend mooi en kent vele bezienswaardigheden! Combineer twee nachten aan boord van onze luxe cruiseferry met minimaal twee nachten in een centraal gelegen hotel in Edinburgh en geniet van een perfecte citytrip.

Dit is de stedentrip Edinburgh:

  • Rijd met de auto aan boord voor de cruise naar Newcastle, op +/- 2,5 uur rijden van Edinburgh
  • Verblijf tijdens de overtochten in een comfortabele binnenhut
  • Overnachten in deze bijzondere stad en wakker worden met een heerlijk ontbijt
  • Schotse historie, veel bezienswaardigheden en moderne architectuur in één

Cruiseferry IJmuiden - Newcastle 

ONTSPANNEN NAAR EDINBURGH

Rijd je auto aan boord van de luxe cruiseferry die jou van IJmuiden naar Newcastle in Noord-Engeland brengt. Begin de avond goed met een diner een in van de drie restaurants. Na het diner kun je gebruik maken van de vele faciliteiten die het schip bezit.​

Na een nacht in jouw eigen comfortabele hut rijd je ’s ochtends in ongeveer 2,5 uur van Newcastle naar het door jou gekozen hotel in Edinburgh en kan de stedentrip Edinburgh beginnen!

Edinburgh Castle

EDINBURGH: EEN PRACHTIGE STAD

Wanneer je het centrum van Edinburgh binnenkomt, ben je meteen verliefd! Rechts vind je de bruisende winkelstraat Princes Street, terwijl links het prachtige Edinburgh Castle op een rots boven de stad uittorent. Vanaf het kasteel is het uitzicht geweldig! Het is dan ook niet verwonderlijk dat het hele centrum van Edinburgh op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Tevens vind je midden in het centrum Edinburgh Zoo, een aanrader voor het hele gezin!

stedentrip Edinburgh in beel​d

klik op de afbeeldingen om te vergroten

​​​​​​​​
​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.