​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Stedentrips naar Engeland en Schotland

​Weekendje of meerdere dagen weg? Engeland en Schotland zijn dichterbij dan je denkt! Combineer twee gezellige avonden aan boord met een prachtige stedentrip. Wat dacht je van een citytrip Edinburgh, Glasgow, York of Londen? Bovendien kun je een stedentrip Newcastle prima combineren met een concert of voetbalwedstrijd.  


 

​​​Stedentrip Edinburgh​​

​​Stedentrip Edinburgh​

  • Meest​ ontspannen manier van reizen is per luxe cruiseferry
  • 2 overnachten in mooie hotels en inclusief ontbijt
  • Neem je eigen ​auto mee aan boord​ en binnen 2,5 uur ben je in Edinburgh​​
  • ​Schotse historie, vele bezienswaardigheden en moderne architectuur in één

Boek een 5-daagse stedenstrip​ naar Edinburgh al v.a. 189


 
 
 
 
​​

Stedentrip

Stedentrips – op bezoek in bruisende steden

Wanneer je een leuke stedentrip wilt maken, ben je bij DFDS aan het juiste adres. Een co​mbinatie van een ontspannen overtocht, je auto mee op de ferry én een bezoek aan een bruisende stad maken jouw vakantie compleet. Voordat je gaat genieten en naar Engeland op vakantie​ gaat, vermaak je je eerst prima aan boord. Neem de overtocht Duinkerken – Dover voor een stedentrip Londen of stap op de ferry van IJmuiden naar Newcastle​ voor een stedentrip naar Edinburgh, Glasgow, York of Newcastle. Vanaf Newcastle is het nog maar kort rijden naar de stad van jouw citytripbestemming!

Op stedentrip in Engeland of Schotland

In Engeland en Schotland vind je bruisende steden voor een leuke citytripervaring. Maak bijvoorbeeld de stedentrip Newcastle, een perfecte combinatie van cultuur, shoppen en uitgaan. Bovendien is er 1 hotelovernachting in Newcastle inbegrepen, zodat je het maximale uit jouw stedentrip haalt. Ook in het Schotse Edinburgh en Glasgow haal je je hart op. Ga je voor wat meer historie? York is een schitterende middeleeuwse stad en perfect voor een romantisch weekendje weg. En vanaf Newcastle ben je met de auto in no-time in deze steden!

Op stedentrip met DFDS​: een andere manier van reizen

Natuurlijk is het makkelijk om het vliegtuig of de trein te pakken als je een stedentrip wilt maken. Maar een ander soort én originele manier van reizen is toch wel met de ferry. Je rijdt je auto makkelijk aan boord en kunt dan gebruik maken van de vele faciliteiten. Zo neem je voor een stedentrip Londen de overtocht Duinkerken – Dover en ben je in slechts 2 uurtjes rijden vanaf Dover al in het levendige Londen. Voor een citytrip ​naar Newcastle, Edinburgh, Glasgow of York is de ferry van IJmuiden – Newcastle een goed idee. Na een comfortabele nacht aan boord kom je de volgende ochtend uitgerust in Newcastle in Noord-Engeland aan. Vanaf hier start de door jou gekozen stedentrip!