​Western highlands: de natuur op z'n best

Maak een reis die je nooit meer zult vergeten naar de Western Highlands en ontdek het meest adembenemende landschap in de Schotse Hooglanden. Kom volledig tot rust in het eindeloze, vaak desolate landschap van de Schotse natuur. Wanneer ga jij op autovakantie naar de Western Highlands?

Dit is jouw autovakantie naar Schotland

  • Comfortabele overtocht van IJmuiden naar Newcastle
  • Neem je eigen auto mee aan boord
  • Inclusief 2 overnachtingen in een comfortabele hut aan boord
  • Inclusief 4 overnachtingen in een hotel o.b.v. ontbijt
  • ​​Ontdek de indrukwekkende natuur van de Western Highlands

​De indrukwekkende natuur

Schitterende meren, indrukwekkende landschappen en een ruige kustlijn. Je vindt het allemaal in de Western Highlands. Tijdens je reis kun je ontzettend veel bezoeken waaronder de hoogste 'Munro' van Schotland, de Ben Nevis. Maar ook voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan de Rannoch Moores en Glencoe de moeite waard. Om je reis compleet te maken zet je Argyll & de eilanden ook op je lijstje. Dit eilanden paradijs telt 23 bewoonde eilandjes en bezit de mooiste strandjes.

​Overtocht en verbijf

Reizen naar Schotland kan eigenlijk niet makkelijker. Reis met onze cruiseferry naar Newcastle en rijd de volgend ochtend naar je eindbestemming. Deze autovakantie is inclusief hotelovernachting dus bespaar tijd met zoeken naar hotels en laat ons het regelen!

Je verblijft in het Loch Melfort Hotel. Dit viersterren hotel ligt te midden van 17 hectare aan tuinen en strand aan de romantische kust van Argyll in de Schotse Hooglanden.

Loch Melfort Hotel

​Het Loch Melfort Hotel bevindt zich in een rustige omgeving met een prachtig uitzicht over loch Melfort en de bergen. Dit moderne hotel is van alle gemakken voorzien en goed te bereiken.

  • Gelegen in de buurt van de beroemde Arduaine Gardens
  • Gratis WiFi en parkeergelegenheid
  • ​​Uitzonderlijk uitzicht op de Loch Melfort vanuit elke kamer

Meer info

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.