​Western highlands: de natuur op z'n best

Maak een reis die je nooit meer zult vergeten naar de Western Highlands en ontdek het meest adembenemende landschap in de Schotse Hooglanden. Kom volledig tot rust in het eindeloze, vaak desolate landschap van de Schotse natuur. Wanneer ga jij op autovakantie naar de Western Highlands?

Dit is jouw autovakantie naar Schotland

  • Comfortabele overtocht van IJmuiden naar Newcastle
  • Neem je eigen auto mee aan boord
  • Inclusief 2 overnachtingen in een comfortabele hut aan boord
  • ​​Ontdek de indrukwekkende natuur van de Western Highlands

​De indrukwekkende natuur

Schitterende meren, indrukwekkende landschappen en een ruige kustlijn. Je vindt het allemaal in de Western Highlands. Tijdens je reis kun je ontzettend veel bezoeken waaronder de hoogste 'Munro' van Schotland, de Ben Nevis. Maar ook voor natuurliefhebbers is een bezoekje aan de Rannoch Moores en Glencoe de moeite waard. Om je reis compleet te maken zet je Argyll & de eilanden ook op je lijstje. Dit eilanden paradijs telt 23 bewoonde eilandjes en bezit de mooiste strandjes.

​Overtocht en verbijf

Reizen naar Schotland kan eigenlijk niet makkelijker. Reis met onze cruiseferry naar Newcastle en rijd de volgend ochtend in een uurtje naar de Schotse grens. Tip: boek je maaltijden vooraf en bespaar tot 33%. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER DE RESTAURANTS.

Tijdens de overtocht kun je gebruik maken van alle faciliteiten aan boord en beschik je over je eigen hut. Je kunt heerlijk dineren op zee en de volgende ochtend staat er een ontbijt voor je klaar zodat je uitgerust in Newcastle aankomt.

Vakantie Western Highlands in beeld

Klik op de foto's om te vergroten
 

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.