​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​autovakanties​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​SCHOTLAND: DÉ BEST​EMMING VOOR EEN ontspannen vakantie

Bij Schotland denk je ongetwijfeld aan whisky, kastelen, golf en oneindige natuur. Schotland heeft zoveel mooie regio’s dat kiezen een lastige opgave is. Wordt het de ruige Highlands, de bosrijke Trossachs, de omgeving van Loch Lomond of misschien de Schotse borders? Bezoek de mooie steden als Edinburgh, Glasgow en Stirling. Schotland is tevens ideaal voor een actieve outdoor vakantie. Regel zelf je accommodatie en boek alleen de overtocht naar Schotland​.​​ De keuze is aan jou!


​​

     
STEDENTRIPS IN SCHOTLAND

  • Ontspannen varen aan boord van de luxe cruiseferry
  • Eenvoudig en snel je eigen auto mee aan boord
ME​ER INFO​ OVER ALLE stedentrips SCHOTLAND​​​​​


     

AUTOVAKANTIES SCHOTLAND​

Schotland kent oneindig veel mogelijkheden voor een perfecte autovakantie. Wanneer je vanuit Engeland de grens passeert rijd je de Schotse borders door. Een gebied waar de oorlogen uit het verleden nog altijd zichtbaar zijn door de vele kastelen en ruïnes. Rijd verder richting het noorden en je ziet het landschap veranderen. Heuvels worden bergen en de vergezichten worden indrukwekkender. Een van de meest populaire en toegankelijke regio’s is het gebied rondom National Park​ ‘Loch Lomond & The Trossachs’.

           

​​
                  
AUTOVAKANTIE LOCH LOMOND & THE TROSSACHS

Loch Lomond is één van de bekendste meren van Schotland. Het is een pareltje. Niet alleen is Loch Lomond bijzonder weids en groot. Ook de V​ictoriaanse stijl van de omgeving maken het een romantisch plaatje. 

Naast Loch Lomond ligt het bosrijke The Trossachs. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en varen. Ben je in de regio, bezoek dan ook zeker het plaats​je Stirling met het bekende Stirling Castle.

Reis nu al vanaf  € 217 p.p.

MEER INFO OVER AUTOVAKANTIE lOCH LOMOND IN SCHOTLAND​​​​​

                  
     

 

Twee hele bekende plaatsen in Schotland zijn Inverness en Aberdeen. Aberdeen staat bekend om zijn graniet, maar heeft veel andere leuke dingen om te zien en te doen. Innovatieve architectuur, boeiende musea en veel groen rondom de stad.

Inverness, de hoofdstad van de Highlands, is het perfecte uitgangspunt voor een dagtrip naar Fort George of het bekende Loch Ness. Voor een vakantie in de natuur kies je voor het prachtige Cairngorms National Park.

Reis nu al vanaf € 93 p.p.

ABERDEEN  ​​​INVERNESS​​​  CAIRNGORMS NATIONAL PARK​​​

      
           


​​

                   
AUTOVAKANTIES NAAR SCHOTSE EILANDEN

De eilanden in Schotland zijn een unieke bestemming door hun geschiedenis en mooie natuur. We hebben een paar mooie eilanden voor je uitgelicht: de Shetland eilanden, Orkney, Islay en Arran.

Geniet van een vakantie op de Schotse eilanden en leer meer over de geschiedenis van Vickingen. Houd je van vogels spotten, whiskey proeven of kies je voor een avontuurlijke vakantie en ga je rotsklimmen? Voor elk wat wils!

Reis nu al vanaf € 93 p.p.                         

SHETLAND EILANDEN​​​  ORKNEY  ​​​ISLAY​ ​​ ARRAN​​​


     

              
     

​​

AUTOVAKANTIES zUID-sCHOTLAND​

Voor natuur, dorpjes en een actieve vakantie in het zuiden van Schotland zijn Dumfries & Galloway en Ayrshire een absolute aanrader!

  •  De natuur is werkelijk adembenemend, bezoek het Galloway Forest Park 
  • Ontdek unieke dorpjes en eeuwenoude kastelen
  • En ga sterren kijken in het Dark Sky Park

Reis nu al vanaf € 93 p.p.     

DUMFRIES & GALLOWAY EN AYRSHIRE​​​