​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​autovakanties​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​SCHOTLAND: DÉ BEST​EMMING VOOR EEN ontspannen vakantie

Bij Schotland denk je ongetwijfeld aan whisky, kastelen, golf en oneindige natuur. Schotland heeft zoveel mooie regio’s dat kiezen een lastige opgave is. Wordt het de ruige Highlands, de bosrijke Trossachs, de omgeving van Loch Lomond of misschien de Schotse borders? Bezoek de mooie steden als Edinburgh, Glasgow en Stirling. Schotland is tevens ideaal voor een actieve outdoor vakantie. Regel zelf je accommatie en boek alleen de overtocht naar Schotland​.​​ De keuze is aan jou!​​

     
STEDENTRIPS IN SCHOTLAND

  • Ontspannen varen aan boord van de luxe cruiseferry
  • Eenvoudig en snel je eigen auto mee aan boord
ME​ER INFO​ OVER ALLE stedentrips SCHOTLAND​​​​​


     

AUTOVAKANTIES SCHOTLAND​

Schotland kent oneindig veel mogelijkheden voor een perfecte autovakantie. Wanneer je vanuit Engeland de grens passeert rijd je de Schotse borders door. Een gebied waar de oorlogen uit het verleden nog altijd zichtbaar zijn door de vele kastelen en ruïnes. Rijd verder richting het noorden en je ziet het landschap veranderen. Heuvels worden bergen en de vergezichten worden indrukwekkender. Een van de meest populaire en toegankelijke regio’s is het gebied rondom National Park​ ‘Loch Lomond & The Trossachs’.

SCHOTLAND: LOCH LOMOND & THE TROSSACHS

Loch Lomond is één van de bekendste meren van Schotland. Het is een pareltje. Niet alleen is Loch Lomond bijzonder wijds en groot. Ook de V​ictoriaanse stijl van de omgeving maken het een romantisch plaatje. Ideaal voor een boottochtje over dit meer. Naast Loch Lomond ligt het bosrijke The Trossachs. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen en varen. Ben je in de regio, bezoek dan ook zeker het plaats​je Stirling met het bekende Stirling Castle.

AUTOVAKANTIES MET BEZOEK AAN SCHOTSE STEDEN

Naast Stirling zijn er meer steden in Schotland. De hoofdstad Edinburgh is ideaal gelegen. ​Edinburgh is bekend om haar kasteel, om the Royal Mile en om de vele pubs. Gezelligheid gegarandeerd. Glasgow is de andere grote stad. Deze stad is moderner, meer trendy. Glasgow staat met name bekend om de vele musea en oneindige winkelmogelijkheden. Zo zie je maar… Zelfs het natuurrijke Schotland heeft meer te bieden dan alleen deze schitterende natuur.