informatie voetbalreis Manchester en Liverpool

Heb je een voetbalreis naar Manchester of Liverpool geboekt of ben je van plan deze te gaan boeken? Dan is het verstandig om onderstaande vragen goed door te nemen. Zo weet je zeker dat je tijdens jouw voetbalreis niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer ontvang ik de voetbaltickets?

De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek. Op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument ontvang je bij de incheckbalie jouw voetbaltickets. Deze worden niet via de post verstuurd omdat het waarde documenten betreffen. 

Zitten we naast elkaar in het stadion?

​​Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat iedereen in dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion. Wanneer je samen met een andere boeking wilt zitten kun je dit als voorkeur aanvragen. Neem hiervoor contact ​met ons op. ​

Waar zit ik in het stadion?

​Zie onderstaande stadionplattegronden:

Manchester City:

ManCity_Stadium_9320_2019.png 

Liverpool:

 

Engels voetbal: de stadion regels

  • Het is niet toegestaan tenues en/of attributen in clubkleuren anders dan de thuisspelende ploeg te dragen of mee te brengen in of om het stadion, op de dag van de wedstrijd.
  • Het is niet toegestaan om alcoholische drank te nuttigen op de tribunes.
  • Roken is verboden in het stadion.
  • Bij niet naleven van deze regels kan toegang tot het stadion worden ontzegt en een boete worden opgelegd aan de overtreder
  • DFDS kan niet aansprakelijk gesteld worden na het overtreden van de huisregels van de club.​

Wat zit er inbegrepen bij de reis?

​Bij een voetbalreis naar Manchester en Liverpool is het volgende inbegrepen:

  1. Overtocht IJmuiden - Newcastle v.v. met 2 nachten jouw eigen hut
  2. Je eigen auto mee aan boord van het schip
  3. De voetbaltickets

Wat als er een wedstrijd verplaatst wordt?

​Indien een wedstrijd is verplaatst naar een dag in het weekend, dan zijn eventuele annuleringskosten 100%. Het is wel toegestaan om gratis de overtocht te verplaatsen. Eventuele tariefsverschillen moeten worden bijbetaald.

Indien een wedstrijd is verplaatst naar een midweekse dag (maandag t/m donderdag) is het mogelijk om de boeking gratis te annuleren.

​​​​