service: hulp bij jouw reisvoorbereiding

Heb je een reis bij ons geboekt? Dan is het altijd fijn om goed voorbereid op reis te gaan! Hieronder vind je informatie over wat je moet regelen voor je reis, informatie over onze hotels & vakantieparken en de reguliere vaarschema’s van onze ferry’s. Ook kun je alvast een kijkje aan boord nemen en genieten van de voorpret.

​​​​​​

Regelen voor je reis

Waar kun je parkeren, waar kun je inchecken, welke reisdocumenten heb je nodig…kortom: wat moet er voorbereid worden als je op reis gaat?

Meer info >>


Vaarschema & tijden

Bekijk de vaarschema’s van IJmuiden – Newcastle, Duinkerken – Dover en Calais – Dover. Ook lees je hier de actuele wijzigingen in het vaarschema.

Meer info >>

​​​​​​

Reizen met..

Reis je met kinderen, huisdieren of iemand met een mobiliteitsbeperking? Lees alle informatie over de regels en voorwaarden die hiervoor gelden.

Meer info >>


Hotels & vakantieparken

Op zoek naar een hotel- of vakantiepark in Engeland of Schotland? Wij hebben alle hotels- en vakantieparken voor je op een rij gezet!

Meer info >>

 

Overige reisinformatie

Meer informatie over je MiniCruise of je voetbalreis zoals weten vanaf waar de bus vertrekt of het adres van het stadion? Hier vind je de overige reisinformatie.

Meer info >>