Quick Book

Overtocht Stockholm - Tallinn

Van Zweden naar Estland is een prachtige en ook tevens een unieke reis over zee. De havens liggen in de buurt van de steden Stockholm (Kapellskär) en Tallinn (Paldiski). Je rijdt met de auto aan boord, gaat een relaxte avond tegemoet en binnen 10 uur kom je aan op je gewenst bestemming!

Dit is jouw overtocht Stockholm – Tallinn:

 • Je verblijft aan boord: van slaapstoel tot luxe hut, voor elk budget!
 • Het is onze​ enige overtocht tussen Zweden en Estland
 • De natuur van zowel Estland als Zweden is prachtig
​​
  Scandinavië de parel van Europa
  ​ 

  OVERTOCHT STOCKHOLM NAAR TALLINN

De overtocht tussen Stockholm (Zweden) en Tallinn (Estland) duurt tien uur. Dit kan natuurlijk lang duren, maar door de restaurants, winkels en bars vliegen die tien uur zo voorbij! Je kunt verschillende huttypes kiezen, dat hangt natuurlijk van je budget af. Van slaapstoel tot luxe hut, het is aan jou. Alvast veel plezier op met jouw ontspannen overtocht op de ferry Stockholm – Tallinn!
​​
  Scandinavië de parel van Europa

  Van Zweden naar Estland

  Nadat je in het prachtige stadje Tallinn bent geweest, vaar je met de ferry vanuit de haven van Paldiski (vlakbij Tallinn) naar het mooie Zweden. De veerboot Liverpol SEAWAYS vaart zes dagen in de week. De kust van Estland heeft een ruige kustlijn, vanaf de ferry heb je daar een mooi uitzicht op. Binnen 10 uur kom je aan in de haven van Kapellskär (Zweden). Vlakbij ligt het karakteristieke Stockholm, absoluut een bezoekje waard!​​​ ​
​​​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​

Handig om te weten!


​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.