​Comfortabel met de ferry naar Finland

Onze ferry vaart 9 keer per week van de Estlandse havenstad Paldiski naar het Finse Hanko. Zo kies je de gewenste afvaart die in jouw reisschema past. Het schip vertrekt vanuit de Paldiski North Port op 55 km rijafstand van de hoofdstad Tallinn. De overtocht naar Finse plaats Hanko duurt 3,5 uur.​

Dit is de overtocht Paldiski – Hanko (Estland naar Finland)​:

  • De gemakkelijkste manier om met de auto naar Finland te reizen
  • Maaltijden zijn in de prijs inbegrepen
  • In beide richtingen 9 afvaarten per week
  • Geen bagagelimiet

Hanko: de perfecte uitvalsbasis

Het kleine dorpje Hanko is het meest bekende zomerse badplaatsje in Finland. Hanko heeft heel veel te bieden. Zoals het aanzicht van prachtig katoenbomen, de mooiste zomerhuisjes, gezellige restaurants en cafés, galeries, meren en een lokale watertoren die een prachtig uitzicht biedt over de zee en het dorp.​​ Vanuit hier rijd je in 1,5 uur naar de Finse hoofdstad Helsinki.

Aan boord van onze ferries

In de avondafvaarten kun je heerlijk ontspannen in de ruime 1, ​2 of 3-persoonshutten. Wanneer je een afvaart overdag kiest kun je genieten van een prachtig uitzicht op zee gedurende de hele overtocht.

Honger gekregen van de zeelucht? Geen probleem. In het buffetrestaurant kun je kiezen tussen snacks en warme maaltijden, voor ieder wat wils. Geniet van een lekker kop koffie of thee, want de overtocht is zo voorbij.

​​​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook

​​​​​​​​Handig om te weten

Handig om te weten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.