Quick Book

​Overtocht Kopenhagen - Oslo

Combineer het beste van twee werelden met een overtocht Kopenhagen - Oslo! Of je nu 2 stedentrips in één wilt maken of op rondreis gaat door het prachtige Scandinavië; deze overtocht is al een geweldige ervaring op zich!

Dit is jouw overtocht Kopenhagen – Oslo:

  • Je maakt de overtocht met de meest luxueuze schepen van DFDS
  • Hoge kwaliteit restaurants, spa faciliteiten en entertainment aan boord
  • Beschik over een ruime kamer met balkon bij het kiezen van een Commodore hut

​​​​* Op dit moment zijn wij bezig met de overgang naar een nieuw boekingssysteem.
​ 

OVERTOCHT KOPENHAGEN – OSLO

Veel uitgeruster kun je niet aankomen op je bestemming na een overtocht Kopenhagen – Oslo. Deze luxe cruise ferry’s zijn van alle gemakken voorzien. Eenmaal aan boord staat je een topavond te wachten. Lekker eten, een drankje doen en wellicht een dansje? Tip: upgrade je hut naar een van de Commodore hutten met frans balkon(!) of ga de ruime en meest luxe Owners Suite, de grootste kamer van onze vloot. Al met al zal jij je geen moment vervelen op de ferry Kopenhagen – Oslo.
    ​​Scandinavië de parel van Europa

Topbestemmingen in Scandinavië

Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken, is een wereldstad. Het staat vol historische gebouwen waar je in de kleine straatjes de meest trendy boetiekjes vindt! Wist jij dat de langste winkelstraat van Europa zich hier bevindt? Oslo daarentegen is een perfecte combinatie van ongerepte natuur en de grote stad. Een bosrijke omgeving en toch een stad waar je je prima vermaakt. Een tocht met de ferry Kopenhagen – Oslo is dus ideaal!​​
​​Jouw overtocht kopenhagen - Oslo in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

  
​​​​* Op dit moment zijn wij bezig met de overgang naar een nieuw boekingssysteem. ​
​​​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​​​​​​​

Handig om te weten!

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.