Quick Book

Overtocht Kiel - Klaipeda

Rijd met jouw auto aan boord van onze ferry. Via het Noord-Duitse Kiel vaar je ’s nachts over de Baltische zee door naar Litouwen. De volgende dag kom je aan in Klaipeda: een toplocatie om jouw reis door Litouwen verder voort te zetten.

Dit is jouw overtocht Kiel – Klaipeda:​

  • Je kunt met de auto aan boord, ideaal wanneer je op doorreis bent door Europa
  • Je overnacht aan boord terwijl het schip doorvaart naar de bestemming
  • Per cruiseferry is de meest comfortabele manier van reizen!
​...begint direct jouw vakantie! Met de overtocht van Kiel naar Klaipeda reis je onbezorgd en ontspannen naar jouw bestemming. Geniet van het uitzicht tijdens jouw overtocht over de Baltische zee met door de Kieler Fjord en langs de eilanden Fehrmarn en Rügen. 

​Onze schepen op deze route, Regina Seaways & Athena Seaways zijn van alle gemakken voorzien. Proef van de lokale keuken aan boord, drink een drankje aan de bar of ga winkelen in een van de seashops aan boord. 
Uitrusten aan boord kun je voordelig in jouw slaapstoel, comfortabel in jouw eigen hut of luxe in de commodore hutten met uitzicht op zee. 
De volgende dag wordt je uitgerust wakker en kun je jouw ogen weer de kost geven op het dek met uitzicht op de landtong, de Koerse Schoorwal en de haven van Klaipeda.
​​
    Scandinavië de parel van Europa ​​Ervaar de Baltische Staten

    Na een goede nachtrust en een prachtige overtocht over de Baltische zee kom je aan in Klaipeda. De derde grootste stad van Litouwen met haar 183.000 inwoners. ​

​Vanaf hier start jouw ontdekkingstocht door de Baltische Staten. Kilometers lange zandstranden, prachtige nationale parken, schilderachtige badplaatsen als Palanga en historische stadjes. 

B
ezoek de hoofdsteden Vilnuis, Riga en Tallinn of de Koerse Schoorwal welke op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. 

De
Baltische Staten is vanwege haar diversiteit een paradijs voor actieve vakantiegangers en gezinnen. Wandelen, kanoën, fietsen, vissen of simpelweg relaxen op het strand deze bestemming biedt voor ieder wat wils!​​​

Bekijk jouw overtocht Kiel - Klaipeda

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​​​​​​​

Handig om te weten!


​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.