Overtocht Kiel - Klaipeda

Rijd met jouw auto aan boord van onze ferry. Via het Noord-Duitse Kiel vaar je ’s nachts over de Baltische zee door naar Litouwen. De volgende dag kom je aan in Klaipeda: de perfecte uitvalbasis om jouw reis door Litouwen verder voort te zetten.

Dit is jouw overtocht Kiel – Klaipeda:​

  • De auto mee aan boord: ideaal voor als je op doorreis bent door Europa
  • Overnacht in een comfortabele hut ​aan boord terwijl het schip doorvaart naar de bestemming
  • ​Per cruiseferry is de meest comfortabele manier van ​reizen!​
  • Ontdek de hippe Baltische  steden als Vilnuis, Riga & Tallinn en de vele ongerepte ​natuurgebieden
​​
Overtocht Kiel Klaipeda​​

ONTSPANNING BEGINT AAN BOORD

Met de overtocht van Kiel naar Klaipeda vaar je ontspannen naar jouw bestemming. Geniet van het uitzicht tijdens jouw overtocht over de Baltische zee, door de Kieler Fjord en langs de eilanden Fehrmarn en Rügen. Onze schepen op deze route zijn van alle gemakken voorzien. Proef van de lokale keuken aan boord of ga winkelen in een van de seashops aan boord. ​'s Avonds overnacht je in een comfortabele hut, voordelige slaapstoel of luxe commodore hut.​

​​
Overtohct Kiel Klaipeda

ERVAAR DE BALTISCHE STATEN

​Vanaf Litouwen start jouw ontdekkingstocht door de Baltische Staten. Kilometers lange zandstranden, prachtige nationale parken, schilderachtige badplaatsen als Palanga en historische stadjes.

De Baltische Staten zijn​ vanwege haar diversiteit een paradijs voor actieve vakantiegangers en gezinnen. Wandelen, kanoën, fietsen, vissen of simpelweg relaxen op het strand deze bestemming biedt voor ieder wat wils!​​​​​

overtocht Kiel - Klaipeda in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten
​​ ​   
​​​​​​​​

Handig om te weten!

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.