Overtocht Karlshamn - Klaipeda

Maak een unieke overtocht van Zweden naar Litouwen of andersom. Stap op in Karlshamn en kom 14 uur later aan in Klaipeda. Terwijl het schipt vaart kun je heerlijk dineren en verblijf je in je eigen hut. Genoeg faciliteiten voor een onbezorgde reis!

Dit is jouw overtocht Karlshamn – Klaipeda:

  • Per cruiseferry is de meest comfortabele manier van reizen
  • Rijd met de auto aan boord, ideaal wanneer je op doorreis bent door Europa
  • Je overnacht in je eigen comfortabele hut, terwijl het schip doorvaart naar de bestemming
  • ​Rondreizen door Europa: van Zweden naar Litouwen of vice versa

Overtocht Karlshamn - Klaipeda 

    van kARLSHAMN naar KLAIPEDA

Net als alle schepen bij DFDS  zijn ook de schepen op de route Karlsh​amn – Klaipeda voorzien van vele faciliteiten. De overtocht begint nadat de zon is onder gegaan en je een fijne avond aan boord tegemoet gaat. Van dineren tot een drankje in de bar en het winkelen in de seashops. Je overnacht in je eigen hut en kom de volgende morgen aan op jouw gewenste bestemming!

Zweedse UNESCO werelderfgoed 

Prachtige bestemming​

Op vakantie naar Scandinavië is een vakantie in de natuur. Zowel in Zweden als in Litouwen heb je adembenemende​ natuurgebieden. Wist je dat Zweden veertien UNESCO werelderfgoederen heeft? Ook kun je hier ​prachtige wandelroutes volgen door de bergen! ​ Ben je aangekomen in de Baltische staat Litouwen, dan bevind je je in een bosrijke omgeving met mooie meren en rivieren. Een populaire plek is de ‘Koerse Haf’ aan de westkant van het land.​​​

​​Anderen keken ook naar

Anderen bekeken ook

​​​​​​Customer service

Handig om te weten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.