Quick Book

Overtocht Karlshamn- Klaipeda

Maak een unieke overtocht van Zweden naar Litouwen of andersom. Stap op in Karlshamn en kom 14 uur later aan in Klaipeda. Je verblijft in je eigen hut en er zijn genoeg faciliteiten voor een onbezorgde reis!

Dit is jouw overtocht Karlshamn – Klaipeda:

 • Per cruiseferry is de meest comfortabele manier van reizen
 • Je kunt met de auto aan boord, ideaal wanneer je op doorreis bent door Europa
 • Je overnacht aan boord terwijl het schip doorvaart naar de bestemming
  Scandinavië de parel van Europa
  ​ 

  DE OVERTOCHT KARLSHAMN - KLAIPEDA

Net als alle schepen bij DFDS Seaways zijn ook de schepen op de route Karlshamn – Klaipeda voorzien van vele faciliteiten. De overtocht begint nadat de zon is onder gegaan en je een fijne avond aan boord tegemoet gaat. Van dineren tot een drankje in de bar en het winkelen in de seashops. Je overnacht in je eigen hut en kom de volgende morgen aan op jouw gewenste bestemming!
  Scandinavië de parel van Europa

  Prachtige natuurgebieden

  Op vakantie naar Scandinavië is een vakantie in de natuur. Zowel in Zweden als in Litouwen heb je adembenemende natuurgebieden. Wist je dat Zweden veertien UNESCO werelderfgoederen heeft? Ook kun je hier prachtige wandelroutes volgen door de bergen! ​ Ben je aangekomen in de Baltische staat Litouwen, dan bevind je je in een bosrijke omgeving met mooie meren en rivieren. Een populaire plek is de ‘Koerse Haf’ aan de westkant van het land, is schitterend.​
​​
​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar:

​​​​​​

Handig om te weten!


​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.