nEEM DE FERRY vAN dIEPPE NAAR nEWHAVEN

DFDS biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van de route Dieppe – Newhaven. Wij zijn de enige maatschappij die deze de overtocht per ferry​ aanbieden.

Dit is de overtocht Dieppe - Newh​aven:

  •  6 overtochten per dag (3 vanuit Dieppe en 3 vanuit Newhaven)
  •  Een overtocht van 4 uur
  •  Goede prijs/kwaliteit verhouding
  •  Geen bagagelimiet
​​Aan boord van de ferry Stockholm Tallinn

Dieppe - Newhaven

Naast onze routes Calais & Duinkerken – Dover hebben we ook de route Dieppe – Newhaven. Op deze route varen de Côte d’Albatre en de Seven Sisters. Deze varen 2 tot 3 keer per dag afhangend van de tijd van het jaar. Deze vier uur durende overtocht is voorzien van vele gemakken. Er is een restaurant, een shop en ook een playground voor de kids aanwezig. Mocht je willen uitrusten dan zijn er lounge seats. Voor wat meer exclusiviteit kun je voor een kleine prijs een hut boeken met douche, toilet en een comfortabel bed. Ook kun je je huisdier meenemen voor een extra tarief.

Stockholm

Het perfecte uitgangspunt

Vanuit de haven van Newhaven kun je alle kanten op. Wanneer je door het landschap rijdt proef je al snel de unieke Britse sfeer. Allereerst kun je naar Brighton, ook wel het Barcelona van Engeland genoemd. Deze badplaats bruist van het leven en heeft veel leuke bezienswaardigheden zoals de bekende Brighton Pier en de Royal Pavilion. Londen is slechts op een uurtje rijden met de trein. Het South Downs National Park vlakbij Newhaven biedt de mooiste natuur en ook kun je langs de kust blijven rijden voor de indrukwekkende kliffen. ​

​de overtocht dieppe - newhaven in beeld:

Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​
​ ​
​​​​Anderen keken ook naar

Anderen keken ook naar

​​

Handig om te weten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.