nEEM DE FERRY vAN dIEPPE NAAR nEWHAVEN

DFDS biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van de route Dieppe – Newhaven. Wij zijn de enige maatschappij die deze de overtocht per ferry​ aanbieden. (Boek deze overtocht via 'toon data & prijs'. Je krijgt dan onze Engelse website.)

Dit is de overtocht Dieppe - Newh​aven:

  •  6 overtochten per dag (3 vanuit Dieppe en 3 vanuit Newhaven)
  •  Een overtocht van 4 uur
  •  Goede prijs/kwaliteit verhouding
  •  Geen bagagelimiet
​​Aan boord van de ferry Stockholm Tallinn

Dieppe - Newhaven

Naast onze routes Calais - Dover en Duinkerken – Dover hebben we ook de route Dieppe – Newhaven. Op deze route varen de Côte d’Albatre en de Seven Sisters. Deze varen 2 tot 3 keer per dag afhankelijk van het seizoen. De overtocht duurt 4 uur en is van vele gemakken voorzien. Er is een restaurant, een shop en een speelgedeelte voor de kids. Mocht je willen uitrusten dan zijn er lounge seats. Voor wat meer exclusiviteit kun je tegen een kleine toeslag een hut met douche, toilet en een comfortabel bed boeken. Ook kun je je huisdier meenemen voor een extra tarief.

Stockholm

Het perfecte uitgangspunt

Vanuit de haven van Newhaven kun je alle kanten op. Wanneer je door het landschap rijdt proef je al snel de unieke Britse sfeer. Allereerst kun je naar Brighton, ook wel het Barcelona van Engeland genoemd. Deze badplaats bruist en heeft leuke bezienswaardigheden zoals de bekende Brighton Pier en de Royal Pavilion. Londen is slechts op een uurtje rijden met de trein. Rijd langs de kust met indrukwekkende kliffen of bezoek het South Downs National Park vlakbij Newhaven. ​

​de overtocht dieppe - newhaven in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​
​ ​

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.