Quick Book

weekretour:​ overtocht ijmuiden - Newcastle

Het weekretour is perfect voor een korte reis naar het noorden van Engeland of Schotland. Vaar van IJmuiden naar het Noord-Engelse Newcastle, op slechts een uurtje rijden vanaf de Schotse grens. Toer met eigen auto door prachtige landschappen, langs kastelen en uitgestrekte meren.​ Er samen echt even tussenuit!

Dit is de overtocht IJmuiden - Newcastle​:​

    • Comfortabel reizen met je eigen auto
    • Overnachten aan boord in een comfortabele hut 
    • Dagelijks vertrek per luxe cruiseferry
    • De laagste prijs met 15% vroegboekvoordeel en slechts 20% aanbetalen​
​ ​​
​​​Ferry IJmuiden Newcastle​​​​
​​​​​​
FERRY NAAR NEWCASTLE​

Jouw vakantie begint direct wanneer je aan boord van de ferry IJmuiden - Newcastle stapt. Aan boord hoef je je geen moment te vervelen. Dineer in één ​van de vele restaurants, pak een film in de bioscoop of proost op de vakantie in een van de bars. 's nachts verblijf je in jouw eigen comfortabele hut en vaart het schip rustig verder richting Newcastle. De volgende morgen sta je op het dek met een lekkere warme kop koffie te genieten van het uitzicht terwijl je de haven binnen vaart.

​​​Ferry Schotland Weekretour​​​​
​​​​

er samen echt even tussenuit
Met het weekretour kun je er samen een paar dagen echt even tussenuit. Vanaf het Noord-Engelse Newcastle kun je overal heen. Rijd door het noorden van Engeland en bezoek het historische Northumberland of het waterrijke Lake District. Newcastle ligt op een uurtje rijden van de Schotse grens. Schotland heeft een prachtige ongerepte natuur, historie, kastelen en gastvrije inwoners. Vergeet trouwens niet de veelzijdige steden Edinburgh, Glasgow en Stirling.​​ Voor een korte vakantie zijn Schotland en Engeland ook ideale bestemmingen.​

​​ ​ ​

overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld

​​​

Klik op de afbeelding om te vergroten​​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.