​​toeren met de motor Door schotland

Heuvelachtig​​​ Schotland is fantastisch om doorheen te toeren met de motor! Via smalle kronkelweggetjes rijd je door adembenemende landschappen. Wist je dat Schotland maar een uur rijden is vanaf Newcastle? Bovendien vaart de cruiseferry 's nachts, dat is wakker worden met de kust in zicht!

​​Dit is de overtocht Duinkerken-Dover:

  • Twee overnachtingen in een comfortabele hut
  • Eigen motor mee aan boord
  • De noordelijkste route naar Schotland​
  • 15% vroegboekvoordeel voor reizen in 2017​
  • Gratis wijzigen & annuleren t/m 28 februari 2017
Bekijk hier de vroegboekvo​orwaarden

Aan boord

met de motor aan boord

Parkeer jouw motor veilig aan boord van de ferry IJmuiden - Newcastle en wij zorgen voor de rest. Dat is nog eens een goed begin van de vakantie! 

Aan boord kun je fantastisch dineren in één van onze restaurants. Van gegrilde steaks in het Explorer Steakhouse tot een uitgebreid dinerbuf​fet in het 7 Seas Buffet Restaurant. Aansluitend kun je onder meer een drankje doen ​in de bars met live muziek, een film kijken in de bioscoop of een gokje wagen in het casino. Jouw vakantie begint vanaf de eerste minuut!​​​

Schotland

Toeren DOOR GROOT BRITTANNIË

De route IJmuiden - Newcastle is vanuit Nederland de noordelijkste vaarroute naar Groot-Brittannië. Zodra het schip aanmeert, ligt Engeland aan je voeten. De Schotse grens passeer je met de motor al na een uur rijden. Ook het Lake District in het noordwesten van Engeland ligt op een paar uur rijden en is de favoriete vakantiebestemming van menig Brit. 

Toer met je motor door kronkelende en steile weggetjes die tot diep in de Schotse countryside leiden.​

overtocht IJmuiden - Newcastle in beeld

​​ Klik op de afbeelding om te vergroten​

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​​