Quick Book

​Met de camper of caravan naar Schotland​

Reizen door Schotland met eigen camper of caravan: vrijheid ten top! Verblijf middenin de prachtige natuur, ontmoet de gastvrije Schotten, proef lekkere Schotse whisky en sta oog in oog met een echte highlander. Met de noorde​lijkste route vanaf Nederland ben je binnen een uur rijden van de haven al bij de Schotse grens​.

Dit is de overtocht IJmuiden - Newcastle met de camper of caravan:

  • Twee overnachtingen in een comfortabele hut
  • Voordelig eigen camper of caravan mee aan boord - op geselecteerde dagen
  • De noordelijkste route naar Schotland​
  • 15% vroegboekvoordeel voor reizen in 2017​
  • Gratis wijzigen & annuleren t/m 28 februari 2017
Bekijk hier de vroegboekvo​orwaarden

​​​Overtocht met de camper naar Schotland​​​​
​​​​​​
OVERTOCHT IJMUIDEN NEWCASTLE

Stap aan boord van de ferry IJmuiden - Newcastle en laat de vakantie beginnen. Parkeer de camper of caravan op het autodek en laat je bagage achter in jouw eigen comfortabele hut. Aan boord zijn er genoeg faciliteiten om gebruik van te maken. Er zijn drie restaurants, verschillende bars, een bioscoop en een casino. Voor de kleinste is er een Kidz'club. Wist je dat we dit jaar een zeer voordelige aanbieding hebben? Vertrek op een zondag, maandag of dinsdag en neem je caravan gratis mee of de camper tegen​autotarief!​​​​​​​​

​​​met de caravan naar Schotland​​​​
​​​​​​
reizen door SCHOTLAND

Comfort en vrijheid ten top wanneer je met de caravan of camper door Schotland gaat toeren. Vanaf de haven van Newcastle rijd je binnen 1 uur naar de Schotse grens. 

Ontdek de Highlands: rij​d langs ruige bergen en uitgestrekte meren. Een afwisselend landschap met een prachtige natuur afgewisseld door historische steden zoals Edinburgh of Glasgow, dát is Schotland. Geniet van de gastvrijheid van de Schotten, bezoek pittoreske dorpjes en proef echte Schotse whisky.​​​​​​

overtocht IJmuiden - Newcastle​ in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​

​​​

​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.