naar engeland of schotland? reis per ferry

Met de ferry naar Engeland of Schotland? Vaar vanuit Duinkerken of Calais binnen 2 uur naar de havenstad Dover, gelegen in het zuidoosten van Engeland. Vanaf IJmuiden vaart onze luxe cruiseferry in 16 uur naar het Noord-Engelse Newcastle: de Schotse grens ligt op een uur rijden. Welke route kies jij?

De overtocht naar Engeland:

  • Vervoer per ferry en neem je eigen auto mee aan boord
  • Keuze uit 54 overtochten per dag naar Dover
  • De snelste route naar Noord-Engeland en Schotland
  • Vernieuwd maaltijdconcept op de route IJmuiden-Newcastle

Comfortabele ferry overtocht

Vanuit Nederland is de route IJmuiden - Newcastle de noordelijkste route over zee. Deze ferry naar Engeland vertrekt dagelijks om 17.30 uur uit IJmuiden en kom de volgende ochtend om 09.15 uur (lokale tijd) aan in Newcastle. Noord-Engeland en Schotland liggen aan je voeten. Maar varen op deze route is meer dan een overtocht. Dankzij de vele faciliteiten aan boord zul je je geen minuut vervelen. Het ultieme vakantiegevoel: met de ferry naar Engeland​.​

ferry naar Zuid-Engeland

Vaar vanaf Duinkerken of Calais naar Zuid-Engeland. Vanuit Frankrijk varen onze ferry's 54 keer per dag naar de Engelse havenplaats Dover. En niet alleen vaart onze ferry vaak, binnen 2 uur ben je al aan de andere kant van het Engels Kanaal.
Het betoverende Engelse landschap begint al in Dover: de 'Tuin van Engeland'. Een perfecte uitvalsbasis om het graafschap Kent te verkennen of als startpunt van je rondreis door Groot-Brittannië.

​​

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

​​​​​​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 9-persoons bezetting.  De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.Voor de vroegboekkorting zijn ook onze vroegboekvoorwaarden​ van toepassing ​​