naar engeland of schotland? reis per ferry

Met de ferry naar Engeland of Schotland? Vanaf IJmuiden vaart onze luxe cruiseferry naar het Noord-Engelse Newcastle: de Schotse grens ligt op een uur rijden. Vanaf Duinkerken en Calais vaar je snel naar Dover, Zuid-Engeland. Reis zorgeloos en comfortabel naar Engeland en Schotland.

De ferry naar Engeland:

  • Vervoer eigen auto aan boord
  • Keuze uit 54 overtochten per dag naar Dover
  • De noordelijkste route naar Schotland via Newcastle en vanaf 2018 een vernieuwd maaltijdconcept
  • Laagste prijs met 15% vroegboekvoordeel op reizen in 2018
  • Gratis wijzigen & annuleren tot en met 28 februari 2018

Bekijk hier de vroegboekvoorwaarden voor IJmuiden - Newcastle en de vroegboekvoorwaarden voor Duinkerken/Calais - Dover

comfortabele ferry overtocht

Vanuit Nederland is de route IJmuiden - Newcastle de noordelijkste route over zee. Deze ferry naar Engeland vertrekt dagelijks om 17.30 uur uit IJmuiden en de volgende ochtend kom je om 09.00 uur (lokale tijd) al aan in Newcastle. 

Noord-Engeland en Schotland liggen aan je voeten. Maar varen op deze route is meer dan een overtocht. Dankzij de vele faciliteiten aan boord zul je je geen minuut vervelen. Het ultieme vakantiegevoel: met de ferry naar Engeland op Vakantie​

ferry naar engeland

Zowel vanaf IJmuiden als Frankrijk kun je met de ferry naar Engeland of Newcastle. Vanaf Duinkerken of Calais varen onze ferry's zo'n 54 keer per dag naar het Zuid-Engelse Dover. En niet alleen vaart onze ferry vaak, je bent er al voordat je het door hebt. In ongeveer 2 uur vaar je van Duinkerken naar Dover.

De overtocht vanuit Calais duurt slecht anderhalf uur. Met het betoverende landschap begint in Dover al de 'Tuin van Engeland'. Uitermate geschikt om het graafschap Kent te verkennen, Londen of te reizen naar een verdere bestemming in Groot-Brittannië.
​​

Klik op de afbeelding om te vergroten

 

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.