Quick Book

NAAR ENGELAND? REIS VIA DUINKERKEN - DOVER​

Als je er even een paar dagen lekker tussen uit wilt is de shortbreak naar Zuid-Engeland ideaal! Vanuit Duinkerken reis je binnen 2 uur over het Engelse Kanaal naar Dover. Boek voordelig een shortbreak Zuid-Engeland voor maximaal 4 dagen. ​

Dit is de overtocht Duinkerken - Dover:​

  • Binnen twee uur in het zuiden van Engeland
  • Ga met eigen vervoer aan boord​
  • ​Dagelijks vertrek met keuze uit 24 (!) overtochten
  • Reis maximaal 4 dagen tegen een voordelig tarief

De boot

comfortabel reizen

In slechts twee uur ben je al van Duinkerken in Dover! In de tussentijd staat je auto geparkeerd op het parkeerdek en kies jij in het bistrorestaurant wat je wilt eten. Aan boord vind je verschillende restaurants, een Pirates’ Island en Sea Shops. Rijd als eerste aan en van boord met priority boarding en voor je het weet ben je al in Engeland voor jouw reis door Zuid-Engeland met de auto! Een fijne manier van reizen  per cruiseferry naar Dover.​

​​​Stonehenge

Ontdek Engeland

Zuid-Engeland is een van de mooiste regio's van Engeland. Bij aankomst in Dover wordt je door de White Cliffs welkom geheten. 

Rijd door naar Kent, een prachtige regio van Zuid-Engeland, niet voor niets ook wel de tuin van Engeland genoemd. Uitgestrekte stranden, vele kastelen en gastvrijheid. Of breng een bezoek aan de bruisende hoofdstad Londen. Met de ferry van Duinkerken - Dover begint jouw shortbreak direct goed!

De ​overtocht DUINKERKEN -​ DOVER in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​
​​​​Anderen bekeken ook

Anderen Bekeken ook

​​​​

Handig om te weten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.