Quick Book

NAAR ENGELAND? REIS VIA DUINKERKEN - DOVER​

Als je er even een paar dagen er lekker tussen uit wilt is de shortbreak naar Zuid-Engeland ideaal! Vanuit Duinkerken reis je binnen 2 uur over het Engelse Kanaal naar Dover. Bij een retourovertocht van maximaal 4 dagen ontvang je nu  20% korting! 

Ontspannen naar En​geland deze zomer:

  • Binnen twee uur in het zuiden van Engeland
  • De dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland
  • Dagelijks vertrek met keuze uit 24 (!) overtochten
  • Reis maximaal 4 dagen en ontvang 20% korting

comfortabel reizen

In slechts twee uur ben je al van Duinkerken in Dover! In de tussentijd staat je auto geparkeerd op het parkeerdek en kies jij in het bistrorestaurant wat je wilt eten. Aan boord vind je verschillende restaurants, een Pirates’ Island ​en Sea Shops. Rijd als eerste aan en van boord met priority boarding en voor je het weet ben je al in Engeland voor jouw reis door Zuid-Engeland met de auto! Een fijne manier van reizen  per cruiseferry naar Dover.

​​
Ontdek Zuid-Engeland

Zuid-Engeland is een van de mooiste regio's van Engeland. In Dover wordt je direct door de White Cliffs welkom geheten. Rijd door naar Kent, een prachtige regio van Zuid-Engeland, niet voor niets ook wel de tuin van Engeland genoemd. Uitgestrekte stranden, vele kastelen en gastvrijheid. Of breng een bezoek  aan de bruisende hoofdstad Londen. Met de ferry van Duinkerken - Dover begint jouw shortbreak direct goed!.​​​

De ​overtocht van DUINKERKEN naar DOVER in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.

 ​