Quick Book

met camper of caravan van DUINKERKEN - DOVER

Zorgeloos reizen: binnen twee uur van Duinkerken naar Dover om vervolgens direct Zuid-Engeland in te rijden, een heerlijke bestemming voor de zomervakantie. Een onvergetelijke trip door heuvelachtig gebied en langs prachtige zandstranden. Kies voor een overtocht met de camper of caravan en profiteer direct van 15% korting!

​Dit is de overtocht Duinkerken-Dover:​

  • ​Vervoer eigen camper of caravan aan boord​
  • Keuze uit 24 overtochten per dag
  • ​Dichtstbijzijnde haven naar Zuid-Engeland
  • 15% vroegboekvoordeel voor reizen in 2017
  • Gratis wijzigen & annuleren t/m 28 februari 2017
Bekijk hier de vroegboekvo​orwaarden

​​Overtocht Duinkerken - Dover

ZORGELOOS REIZEN​

Inchecken in Duinkerken doe je snel en zorgeloos in de gloednieuwe terminal. Rijd daarna aan boord en parkeer de camper of caravan. Tijd voor ontspanning! Al binnen twee uurtjes be​n van Duinkerken - Dover​maar vergeet niet te genieten aan boord. Het prachtige uitzicht vanaf het dek geeft direct een vakantie gevoel. Ga ontbijten, lunchen of dineren in één van de restaurant aan boord. De kinderen vermaken zich in de Pirates’ Island en winkelen kun je ook nog eens aan boord. Voor je het weet zet je voet aan land in Engeland.​

​​ Toeren door Engeland camper

​​toeren door zuid-engeland

Eenmaal aangekomen in Dover zijn er genoeg mooie bestemmingen om heen te rijden. Rijd langs de kust richting het zuiden van Engeland, doe ondertussen het plaatsje Cornwall aan. Dit is een van de populairste vakantiebestemmingen in Zuid-Engeland en wij begrijpen waarom​!

De kust ligt namelijk aan de Atlantische oceaan waardoor prachtige kliffen zijn ontstaan. Reis iets verder door naar het plaatsje Torquay. Een heerlijk klimaat voor een onvergetelijke vakantie in Zuid-Engeland met de camper of caravan.​​

​DE​ overtocht van DUINKERKEN NAAR​ DOVER in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.
​​​