Quick Book

met de motor via calais naar dover

Stap op de motor en rijd aan boord van de ferry Calais - Dover! Binnen 90 minuten maak je de overtocht en daarna kan je een prachtige route door Zuid-Engeland maken: rijd door de gezellige badplaatsen langs de kust en door de prachtige landschappen in regio's als Cornwall, Wales of Devon. 

Dit is de overtocht Calais - Dover:

  • Vervoer motor aan boord
  • Keuze uit 30 overtochten per dag
  • Kortste route: binnen 90 minuten naar Dover​​​
  • Kies voor de Premium Lounge voor nog meer comfort aan boord
​​

Aan boord van de ferry naar Dover

​​RIJD AAN BOORD MET DE MOTOR

De schepen op de overtocht Calais – Dover varen 30 (!) keer per dag. Hierdoor kun je op je eigen gewenste vertrektijd met eigen motor aan boord rijden. De schepen zijn voorzien van een aantal restaurants waar je kunt ontbijten, lunchen, dineren of alleen een drankje kunt halen. Loop een rondje op het dek en voor je het weet heb je een prachtig uitzicht op de White Cliffs, bij binnenkomst in de haven van Dover. Nu kan jouw reis met de motor door Zuid-Engeland beginnen!​

Mooi landschap vanaf Dover

MET DE MOTOR DOOR ZUID-ENGELAND

Vanuit Dover kun je alle kanten op voor mooie routes door Zuid-Engeland. De kust ​en Engelse badplaatsen zijn aan te bevelen. Maar pak ook de plattelandswegen en rijd door de bosrijke, heuvelachtige omgeving.

Wil je tevens Londen bezoeken? Binnen een uur vanaf Dover ben je met de motor al in deze wereldstad. Tip: maak een prachtige rondreis van Zuid-Engeland naar Noord-Engeland en wellicht wel door naar Schotland. Altijd een geweldige motorvakantie gegarandeerd!

overtocht Calais - Dover IN BEELD

​​Klik op de afbeelding om te vergroten

​​ ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting. De algemene voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.