​​​​​​world travel awards | Stem nu op DFDS!​

​DFDS is ​genomineerd voor de​​​ 'beste ferry operator van Europa' award en hier zijn wij natuurlijk hartstikke​ trots op! Al 6 keer op rij heeft DFDS deze award gewonnen en graag willen wij deze prijs opnieuw in de wacht slepen​.
Maar dit kunnen wij niet alleen. Wij hebben jo​uw stem nodig​​!

Helaas is het niet meer mogelijk om te stemmen. Wij wachten in spanning af en hopen dat DFDS zich ook in 2018 'de beste ferry operator van Europa' mag noemen. Wij bedanken onze klanten ​voor hun steun!

De Oscars van de Reisbranche

De World Travel Awards zijn internationaal bekend en worden gezien als de meest prestigi​euze prijzen in de reisbranche. We zijn trots​ om te melden dat we reeds 6 jaar op rij​ tot Europe's Leading Ferry Operator en al 7 jaar World's Leading Ferry Operator zijn benoemd. We beschouwen deze prijs als een erkenning van onze service. We waarderen je feedback en staan graag klaar voor vragen​ via social media. Het contact met onze klanten helpt ons om de beste service te verlenen.

Bekijk deze video

Wil je weten waarom je op ons moet stemmen? We hebben onze meest kritische klanten gevraagd of wij deze prijs verdienen. Nieuwsgierig van wat zij vinde​n? Bekijk hier de video.​


​​​​​​​REEDS ONTVANGEN PRIJZEN​​​​

​Europe’s Leading Ferry Operator 2012-2017 & the World’s Leading Ferry Operator 2011-2017!​​

Awards​​
​​