Old Churches House Hotel: Historisch verblijf in Schotland

Een korte reis maken naar Schotland? In het hart van Schotland vind je het plaatsje Dunblane. De ideale plek om in korte tijd veel van dit veelzijdige land te zien. Van natuur tot historische steden. Schotland ligt aan je voeten met een overtocht van DFDS Seaways.

Dit is jouw autovakantie:

  • Begin jouw autovakantie met een luxe & zorgeloze overtocht van IJmuiden naar de haven van Newcastle      
  • Verblijf in het elegante Old Churches Hotel; een nieuw hotel in een historisch pand
  • Vanuit Old Churches House bezoek je gemakkelijk het National Park Loch Lomond & The Trossachs. 
  • Een uitstapje naar Edinburgh, Glasgow of Stirling is zo gemaakt​

In stap 4 bij het boeken moet je de plaatsnaam van Loch Lomond veranderen in Dublane om het juiste hotel te krijgen.

​​

DE REIS NAAR OLD CHURCHES HOUSE​

De vakantie naar Schotland start zodra je aan boord rijdt van de luxe cruiseferry KING of PRINCESS. Rond 17.30 uur zet je koers richting het Noord-Engelse Newcastle. De volgende ochtend meert het schip om 9.00 uur aan. Vanaf hier rijd je zelf verder naar Old Churches House.

Aan boord zijn er verschillende mogelijkheden voor een heerlijke avond. Wij hebben een uitstekende keuken, dus schuif aan in één van de drie restaurants. In de verschillende bars is gezelligheid en tijd voor een afzakkertje. Uiteraard wil je de volgende morgen uitgerust aankomen. En dus verblijf je in een comfortabele eigen hut met douche en toilet.

​​

OLD CHURCHES HOUSE & OMGEVING

Zelden ligt een hotel zo centraal. Vanuit Old Churches House ben je bijna in de beroemde Schotse Highlands. Maar ook het National Park Loch Lomond & The Trossachs ligt binnen korte rijafstand. De natuur ten noorden en westen van het hotel is ruig en bergachtig. 

Maar ga je naar het zuiden dan is het landschap glooiend en toegankelijk. Ook steden als Edinburgh en Stirling zijn dan de moeite waard voor een heerlijke dag uit. Wanneer je in de avond een rustig plekje zoekt om bij te komen van alle ervaringen is OLD CHURCHES HOUSE is perfecte locatie. De kamers zijn gezellig en comfortabel. Ook het restaurant nodigt uit voor een lekkere maaltijd.​

Old Churches House in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

In stap 4 bij het boeken moet je de plaatsnaam van Loch Lomond veranderen in Dublane om het juiste hotel te krijgen.​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​