​Wij zijn WORLD & EUROPE'S LEADING FERRY OPERATOR!

Voor de achtste opeenvolgende keer kunnen wij met trots zeggen dat DFDS verkozen is tot Europe's leading Operator (2019). Daarnaast hebben we ook de World's Leading Ferry Operator onderscheiding gewonnen!


De World and Europe Travel Awards worden erkend als de Oscars van de reisindustrie en de winnaars worden gekozen door middel van stemmen van het publiek en de reisprofessionals. Het feit dat we deze prijzen consequent gedurende een aantal jaren hebben gewonnen, maakt ons ontzettend trots!

Deze onderscheidingen erkennen onze toewijding aan klantenservice. Daarom proberen we onze service voortdurend te verbeteren door feedback van klanten, interactie met klanten via sociale media of verbetering van de faciliteiten aan boord van onze schepen. Eenvoudig gezegd, we weten dat een reis belangrijk voor je is, en we streven ernaar om het zo speciaal te maken, elke keer dat je met ons vaart.

Reis met ons mee en ontdek waarom wij Europa's en 's werelds toonaangevende ferryoperator zijn. Bekijk onderstaande video en zie hoe onze jongste klanten DFDS beoordelen.