World-travel-awards

World Travel Awards

We zijn Europe's Leading Ferry Operator 2019

We zijn altijd blij wanneer we waardering krijgen voor hetgeen wat we doen: de beste maritieme ervaring bieden aan onze klanten. Daarom kunnen we met trots vermelden dat we wederom Europe's Leading Ferry operator zijn geworden. Ditmaal voor de 7ste keer op rij! Dit toont aan dat we altijd ons beste beentje voor zetten voor onze klanten. We zijn ook ook trots op het feit dat we World's Leading Ferry Operator (2011-2018) zijn.

Deze awards geven goed weer hoe toegewijd we zijn aan onze klantenservice. Daarom zijn we altijd op zoek om te blijven verbeteren met contact via social media kanalen, maar ook aan boord van onze schepen.

We weten dat je reis belangrijk voor je is en daarom proberen we er elke keer weer een speciale ervaring van te maken. We horen daarom graag je feedback en reisverhalen via social media. Dan kunnen we je de beste ervaring blijven aan bieden! Deel jouw ervaringen via:

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Contactpersonen

Voor dringende media aanvragen, neem contact op met:

Nicole Seroff

Vice President, Communications

T: +45 31 16 28 47
E: niser@dfds.com

Als u een Nederlandse journalist bent en hulp nodig heeft bij een reportage of een ander nieuwsitem neem dan contact op met:

Diana Bekkers / Hopscotch Europe

E: dbekkers@hopscotch.eu

T: +33 9 70 46 47 60