Ship summer

Vernieuwde schepen op Ijmuiden - Newcastle

Nu nog comfortabeler cruisen met DFDS

IJmuiden, woensdag 15 februari 2017

De cruiseferrymaatschappij investeerde de afgelopen maanden ruim vijf miljoen euro in renovaties op de route IJmuiden-Newcastle. Om passagiers blijvend te voorzien in hun behoeften op het gebied van service is de cruiseferrymaatschappij voortdurend bezig met innoveren. Zo krijgen de openbare ruimtes van de passagiersschepen KING Seaways en PRINCESS Seaways een opknapbeurt en bieden beide schepen vanaf maart twee nieuwe huttypes aan.

Vernieuwde KING en PRINCESS Seaways

De openbare ruimtes van de KING en PRINCESS Seaways zijn flink onder handen genomen tijdens de renovatie. Dit leidt onder meer tot een vergroting van de receptie en de winkels waar nieuwe decoratie de schepen een andere uitstraling geeft. Daarnaast zijn de schepen voorzien van nieuwe vloerbedekking en een verse laag verf en kregen de verschillende restaurants een moderner voorkomen. Ook de bars en clubs zijn in de renovatie meegenomen.

Upgrade hutten

Naast het vernieuwen van de openbare ruimtes, kregen 10 Premium hutten met uitzicht op zee een opknapbeurt en een tweepersoonsbed. Bovendien biedt DFDS vanaf maart ook 39 nieuwe binnenhutten aan met tweepersoonsbed. Deze vervangen de voormalige tweepersoons binnenhutten met stapelbedden op dek 8.

Cruisen met je viervoeter

In reactie op de toenemende vraag naar de mogelijkheid om met je huisdier op reis te gaan, biedt DFDS vanaf maart ook 6 huisdierhutten aan met een makkelijk te reinigen vloer. Huisdieren waren altijd al welkom aan boord, hoewel niet in de eigen hutten. Reis je dus graag met jouw harige dierenvriend aan je zijde? Dat kan dankzij de speciale hutten van DFDS op de route IJmuiden-Newcastle!

Innovatie voorop

DFDS sloot het jaar 2016 af met een stijging van 12% in passagiersaantallen: de beste resultaten sinds de oprichting 150 jaar geleden. 'We blijven investeren in het optimaliseren van onze routes om ook in de toekomst uitstekende service en een ontspannen overtocht te kunnen bieden', aldus Teun-Wim Leene, Passenger Director Nederland en Duitsland.

Contactpersonen

Voor dringende media aanvragen, neem contact op met:

Nicole Seroff

Vice President, Communications

T: +45 31 16 28 47
E: niser@dfds.com

Als u een Nederlandse journalist bent en hulp nodig heeft bij een reportage of een ander nieuwsitem neem dan contact op met:

Diana Bekkers / Hopscotch Europe

E: dbekkers@hopscotch.eu

T: +33 9 70 46 47 60