Ship summer

Uitgeroepen tot world's leading ferry operator

DFDS uitgeroepen tot world’s leading ferry operator 2016

2 december 2016

DFDS Seaways is voor de zesde keer op rij uitgeroepen tot World’s Leading Ferry Operator. Op het prestigieuze World Travel Award Gala, dat dit jaar georganiseerd werd op de Malediven, werd DFDS Seaways verkozen tot ‘World’s Leading Ferry Operator 2016’.

Toerisme

The World Travel Awards zijn de belangrijkste prijzen die in de toeristische sector worden vergeven. De winnaar wordt gekozen door mensen die gestemd hebben via de website van World Travel Award en reisprofessionals. Het winnen van de award wordt beschouwd als erkenning voor een goede service die aan de klanten geboden wordt. Andere Nederlandse genomineerden waren dit jaar P&O Ferries en Stena Line.

Populaire routes

DFDS Seaways beschikt over een uitgebreid routenetwerk. Bij inwoners van de Benelux, Duitsland en Frankrijk zijn vooral de routes IJmuiden – Newcastle, Duinkerken – Dover en Calais – Dover zeer populair.

Met de route IJmuiden – Newcastle ben je bij aankomst in het meest noordelijke puntje van Engeland, waardoor je binnen een uurtje rijden al bij de Schotse grens bent. De stad Newcastle is ook erg populair. Onder andere het grootste winkelcentrum van Engeland is in deze stad te vinden.

Met de routes naar Dover (Duinkerken – Dover en Calais – Dover) ben je binnen 2 uur varen in Engeland. Hiervandaan kun je met de auto alle kanten op. Je kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Londen of juist een bezoek brengen aan de rustigere-en natuurrijkere plaatsen van Engeland.

Na het winnen van de Award in 2016 is DFDS Seaways ook genomineerd voor de World Travel Award in 2017. Stemmen kan via https://www.worldtravelawards.com/vote .

Contactpersonen

Voor dringende media aanvragen, neem contact op met:

Nicole Seroff

Vice President, Communications

T: +45 31 16 28 47
E: niser@dfds.com

Als u een Nederlandse journalist bent en hulp nodig heeft bij een reportage of een ander nieuwsitem neem dan contact op met:

Diana Bekkers / Hopscotch Europe

E: dbekkers@hopscotch.eu

T: +33 9 70 46 47 60