​GENIET VAN DE NATUUR MET DFDS

Houd je van avontuur, prachtige uitzichten en volledige rust? Dan is het tijd om het Schotse óf Baltische landschap te ontdekken. Er zijn plekken waar je één wordt met de natuur, spannende outdoor activiteiten kunt doen en genieten​ van het landelijk leven. Boek nu een comfortabele overtocht en geniet van een heerlijke ​outdoor vakantie.

Buiten zijn vergroot je geluk

Het is wetenschappelijk bewezen: hoe vaker je buiten bent, des te gelukkiger je wordt. We voelen ons thuis in de natuur en dat is niet raar want er is ruimte voor iedereen. Wanneer je buiten actief bent en de frisse buitenlucht inademt tovert de natuur een glimlach op je gezicht en voel je het door je lichaam heen.

Verken het natuurlijke landschap van Schotland of de Baltische ​Staten met DFDS. Je avontuurlijke reis begint bij ons aan boord. Ontspan en geniet van alles wat onze schepen te bieden hebben.

Overtochten per ferry van DFDS:

  • ​​​Overtochten IJmuiden - Newcastle / Kiel - Klaipeda​
  • Inclusief eigen voertuig en comfortabele hut
  • Plan je eigen route, ontdek prachtige natuurgebieden en nieuwe ​outdoor activiteiten
  • Reis t/m december 2018​
​​​​​​Natuur Schotland vakantie

SCHOTLAND

Wanneer je op zoek bent naar rust, prachtige uitzichten, ruige berglandschappen en een gemoedelijke sfeer ben je in Schotland bij de juiste plek. Dus heb je een passie voor natuur, dan zijn er hier mogelijkheden genoeg! Ga wandelen of kajakken. Rijd je liever op twee wielen? Dan kun je oneindig lang toeren op je motor óf door de bossen op de mountainbike. Hiken door de bergen óf langs de vele lochs is ook een must! Één ding is zeker. Je geniet hier van de rust en stilte!​​


Beleef een outdoor vakantie in Schotland
​​​​​​​​Natuur Schotland vakantie

BALTISCHE STATEN

Een andere uniek avontuur? Ga naar de nog ongerepte natuur van de Baltische Staten die je perfect kunt combineren met de bruisende steden, prachtige stranden en uitgestrekte bossen. De Baltische Staten (Estland, Letland en Litouwen) zijn de​ landen gelegen aan de oostkust van de Baltische Zee. De flora en fauna zijn overweldigend. Geniet van de rust van de zee wanneer je eindeloos wandelt langs de stranden waar je kilometers niemand tegen komt!​


De verrassende natuur in Noord-Europa​​​​​​​​​​
​   
De mooiste natuurgebieden ontdekken met DFDS
​​
Klik op de afbeelding om te vergroten
​​