Met de kids op wildlife cruise naar Newcastle

Ontdek tijdens deze Wildlife Cruise naar Newcastle alles over het leven in de Noordzee. Informatieve presentaties, leuke spelletjes en de kans om echte dieren te spotten op het dek. Een geweldig avontuur voor het hele gezin.
Kids varen gratis mee! Je betaalt daarom slechts 59 per volwassene.​​

Dit is de 3-daagse Wildlife MiniCruise Newcastle:

 • Twee overnachtingen in een comfortabele familiehut
 • Bustransfer ​​van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
 • Vernieuwde ORCA Wildlife Lounge met uitzicht op zee
 • Spot dolfijnen, bruinvissen en de mooiste zeevogels!​​
 • ​Dagje Newcastle: vele bezienswaardigheden, leuke winkels en musea voor jong & oud

  *De ORCA Wildlife Lounge is alleen op KING Seaways aanwezig. Je kunt daarom de Wildlife MiniCruise alleen op de geselecteerde data boeken. Geen zorgen, dit is om de dag en wordt duidelijk aangegeven!


  ​AAN BOORD

  Naast het Orca Wildlife Centre zijn er genoeg andere activiteiten aan boord. Zo is er een Kidz’ Club waar kinderen kunnen spelen, het Coffee Crew Café schenkt de lekkerste koffie en het heerlijke dinerbuffet in Explorer's Kitchen biedt voor ieder wat wils. In de Seashop vind je speelgoed, maar ook een lekker luchtje voor een voordelige prijs. In de avond keer je terug naar de ORCA Lounge voor een presentatie of het spotten van wildlife vanaf het dek. ​

   

  NEWCASTLE:  STAD VOOR IEDEREEN

  Newcastle is leuk voor jong en oud! Er zijn veel musea, zoals het BALTIC Museum waar je interessante tentoonstellingen ziet én het Life Science Centre waar je de leukste experimentjes kunt doen. Wil je een echt T-rex skelet zien? Dan moet je zeker naar het Discovery Museum! In Eldon Square vind je veel winkels: bezoek de Disney Store of de grote speelgoedafdeling van Fenwick. Het voordeel is dat alles op loopafstand van elkaar ligt, dus ideaal als je met de kids op pad bent!​​

  ​Wildlife minicruise in beeld

  ​*De ORCA Wildlife Lounge is alleen op KING Seaways aanwezig. Je kunt daarom de Wildlife MiniCruise alleen op de geselecteerde data boeken. Geen zorgen, dit is om de dag en wordt duidelijk aangegeven!


   
  ​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.