​north sea sounds: swingend naar newcastle

Genieten van goede muziek en een stedentrip in één? Met deze MiniCruise kan het allemaal. Kraak & Smaak èn special guest komen optreden op de MiniCruise en dat wil jij niet missen! Eenmaal in Newcastle kun je alle kanten op. Wil je shoppen, cultuur snuiven of ontspannen? De keuze is aan jou. ​​Wie neem jij mee op deze MiniCruise?

Dit is jouw North Sea Sounds MiniCruise:

    • Genieten van Kraak & Smaak en de special guest die komt optreden
    • Aan boord van de luxe cruiseferry heb je de tijd om samen leuke dingen te doen en ontspannen
    • Een paar uur de tijd om het geweldige Newcastle te ontdekken
    • Bustransfer van de haven naar het centrum va​n Newcastle is in begrepen
Kraak en Smaak

Kraak en Smaak

Hét legendarische trio uit Leiden dat onder andere jazz, funk en soul speelt en draait. Dit trio staat bekend om hun goede live-optredens. Je kan je vast wel voorstellen dat Kraak en Smaak er een onvergetelijke trip van gaan maken.

peter-hook.jpg

Peter Hook and the Light

Peter Hook, bekend van legendarische bands Joy Division en New Order komt ook optreden op de MiniCruise. Deze basgitarist gaat samen met zijn band zijn uiterste best doen om jouw avond nog spectaculairder te maken. Dit is een optreden om nooit te vergeten!

Stonelove en Bulletproof

Naast Kraak en Smaak zijn er ook nog andere artiesten die komen optreden en de avond nog leuker zullen maken. Zo komen Stonelove en Bulletproof uit Newcastle en deze draaien de leukste Indie Rock 'n Roll muziek.

Dineren aan boord van de ferry IJmuiden - Newcastle

Aan boord

Niet alleen de artiesten zullen dit een onvergetelijke trip maken, aan boord zijn ook nog geweldige faciliteiten waar gebruikt van gemaakt kan worden. Onder andere de restaurants, bars, casino en de bioscoop.

Bekijk hier alle  faciliteiten aan boord​​

Overnachten aan boord van de ferry

Helemaal tot rust komen

Na een drukke avond zal het je vast goed uitkomen dat je lekker goed kan uitrusten in de nacht. Daarvoor zijn de comfortabele hutten perfect. Je kan zelf kiezen of je voor een standaard hut, een hut met zeezicht of een luxere hut gaat.

Bekijk hier het aanbod van de hutten​​

Newcastle Gateshead Millenium Bridge

Newcastle ontdekken

Uitgerust aangekomen in New Castle zijn er genoeg bezienswaardigheden te bezoeken. Kies je ervoor om te gaan shoppen in de High Street? Of maak je liever een wandeling langs de Tyne? Ook kun je het kasteel genaamd Castle Keep bezoeken. Al met al zul je je niet vervelen als je bent aangekomen in New Castle.

The north sea sounds minicruise in beeld:

 

Disclaimer - North Sea Sound Events

Het kan voorkomen dat een event gecancelled of uitgesteld kan worden in verband met onvoorziene omstandigheden die invloed kunnen hebben op de artiesten, wat kan betekenen dat zij niet de mogelijkheid hebben om op te treden. Als dit voorkomt zullen wij er alles aan doen om een alternatief te vinden of aan te bieden om op een van de volgende North Sea Sounds afvaarten mee te gaan.