​north sea sounds: swingend naar newcastle

Ga op North Sea Sounds MiniCruise naar Newcastle en dans tot in de late uurtjes op Motown sounds. De avond is gevuld met heerlijke Soul & Jazz en bekende namen zoals: Martha Reeves and the Vandellas en Nige Brown. Lekker met de voetjes van de vloer.  Dit staat garant voor een super avond!

Dit is jouw North Sea Sounds MiniCruise: 

  • Aan boord van de luxe cruiseferry heb je de tijd om samen te genieten en te ontspannen
  • Newcastle: dé stad met vele shopgelegenheden, leuke hotspots en prachti​ge musea,​ echt een aanrader!​​​
  • Bustransfer van de haven naar het centrum va​n Newcastle is in begrepen
  • Extra voordelig: tot 30 september 30% early bird korting!
Martha Reeves and the Vandellas tijdens de North Sea Sounds MiniCruise

MARTHA REEVES AND THE VANDELLAS

Martha Reeves and the Vandellas hebben met een aantal van de grootste soul artiesten samengewerkt, denk aan namen zoals: Marvin Gaye en James Brown. Ook hebben zij soundtracks opgenomen voor "Sister Act" en "Good Morning, Vietnam". De groep vertegenwoordigd al 50 jaar het Motown genre, en weten als geen ander hoe zij een feestje moeten bouwen. "Put on your dancing shoes"

Voices of Virtue gospel koor zingt op de North Sea Sounds MiniCruise

VOICES OF VIRTUE GOSPEL KOOR

Voices of Virtue bestaat uit zangers(essen) van verschillende kerken uit de omgeving van de staat New York. Het gospel koor heeft een prachtig repertoire wat bestaat uit zowel moderne als klassieke gospel. Gedurende het optreden kun je nummers zoals: ‘Amazing Grace’,  ‘Oh Happy Day’ en ‘A Change is Gonna Come’ verwachten. De Voices of Virtue zorgen ervoor dat jij niet stil kan blijven zitten.

Nige Brown tijdens de North Sea Sounds MiniCruise

DJ'S TIJDENS DE MINICRUISE

Binnen het thema Jazz & Soul zullen ook de DJ's heerlijke nummers draaien. Een van de meest populaire Nothern Soul DJ's, Nige Brown is ook aanwezig. DJ BigBossMan draait het beste van Motown, Soul en R&B van de jaren 60 en 70. Ook Wicked Jazz Sounds​ is van de partij en zeer bekend in de soulscene van Nederland. Dat wordt dus gegarandeerd dansen tot in de late uurtjes!

Dineren aan boord van de ferry IJmuiden - Newcastle

HEERLIJK DINEREN AAN BOORD

Aan boord heb je keuze uit drie uitstekende restaurants:

  • Het 7-Seas buffetrestaurant "Onbeperkt genieten en voor ieder wat wils!"
  • Steakhouse "Ik ga voor een heerlijke 'sizzling hot steak'"
  • Blue Riband: "Geniet van heerlijke seizoensgerechten"
Overnachten aan boord van de ferry

OVERNACHTEN AAN BOORD

Aan boord van onze luxe ferry de PRINCESS SEAWAYS heb je altijd een fijne nachtrust. D​e Standard Class hut is standaard inbegrepen. Wil je liever wa​kker worden met een uitzicht op zee? Geniet dan in een Seaview Class hut. Behoefte aan meer comfort en luxe ervaar je in onze Premium Class hutten. Upgrade je hut voor een luxe verblij​f!
Newcastle Gateshead Millenium Bridge

VERRASSEND NEWCASTLE

Deze Engelse stad is dé bestemming om een paar daagjes ertussenuit te gaan! Newcastle is een gezellige, typisch Engelse stad met super veel leuke restaurants en een geweldig stad om te shoppen.
In Newcastle is alles op loopafstand. Wandel door de straten en bekijk de vele historische gebouwen. Een toffe plek om te shoppen is High ​Bridge Street met kleine boetiekjes en leuke vintage winkels

De north Sea Sounds MiniCruise in beeld:

 

Disclaimer - North Sea Sound Events

Het kan voorkomen dat een event gecancelled of uitgesteld kan worden in verband met onvoorziene omstandigheden die invloed kunnen hebben op de artiesten, wat kan betekenen dat zij niet de mogelijkheid hebben om op te treden. Als dit voorkomt zullen wij er alles aan doen om een alternatief te vinden of aan te bieden om op een van de volgende North Sea Sounds afvaarten mee te gaan.