​MAGISCHE MINICRUISE NAAR ALNWICK CASTLE

Een MiniCruise naar het Noord-Engelse Newcastle is al een avontuur op zich! Combineer dit met een bezoekje aan het bekende Alnwick Castle en je hebt een magische reis waarbij het hele gezin zich uitstekend zal vermaken.​ Laat je betoveren door het kasteel, de mooie omgeving en de vele bezienswaardigheden in Alnwick!

Dit is de 3-daagse Magische MiniCruise:

  • Twee overnachtingen in een comfortabele 4-​persoons binnenhut
  • Entree tickets voor Alnwick Castle; bekend van diverse films en tv series
  • Een privéchauffeur die jullie van de haven naar Alnwick Castle rijdt en weer terug
  • Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Let op: in stap 4 van het boekingsproces dien je een taxitransfer toe te voegen (1 per gezin)

​​
Aan boord genieten ​​

Een onvergetelijke ervaring

De spannende reis naar Alnwick Castle begint direct wanneer jullie aan boord stappen van de luxe cruiseferry. Al een onvergetelijke ervaring op zich!

Terwijl het s​chip naar Newcastle vaart, kunnen jullie met z’n allen gezellig dineren in één van de twee restaurants.​ Jullie overnachten met z’n allen in een comfortabele hut zodat je uitgerust aankomen in Newcastle. Tip: boek het Kidz pakket voor nog meer plezier aan boord.

Alnwick Castle ​

Het magische kasteel: AlnWick

De privéchauffeur staat al klaar als ​jullie van boord stappen bij aankomst in Newcastle. Hij ​rijdt jullie door de prachtige natuur naar het historische Al​nwick Castle, bekend van tv en films.

Rondom en binnen de muren van het kasteel zijn meerdere activiteiten voor zowel jong als oud. Ontdek samen de geschiedenis van het kasteel of bezoek één van de tentoonstellingen. Natuurlijk mag een lesje 'bezemsteel vliegen' niet ontbreken tijdens deze dag!​​


 

Let op: in stap 4 van het boekingsproces dien je een taxitransfer toe te voegen (1 per gezin).

​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.